Keune Volume Powder

In april testte ik voor het eerst een volume powder. Een poeder waarmee je gemakkelijk en snel meer volume creëert in je haar. De poeder die ik toen probeerde was van het merk The Insiders. De poeder heette dan ook geen volume powder maar ‘Teaser Styling Dust‘. Wel hebben beide producten de zelfde werking het en zelfde doel, maar welke zou nou beter zijn?

Keune Volume Powder

Keune Volume Powder Keune Volume PowderDe poeder zit in een klein potje met handige doseer gaatjes in de die zichtbaar worden wanneer je de dop van het potje afdraait. Ook dit potje voelt erg licht aan. Het lijkt daardoor net als bij de ‘Teaser Styling Dust‘ alsof er niks in het potje zit.

Deze volume powder maakt net als de Teaser Styling Dust het haar stugger. Door wat van de poeder op je hoofd te strooien, en vervolgens deze poeder wat in te masseren met je vingers creëer je binnen no-time een boost aan volume. Wanneer de volume door de dag heen uitzakt, hang je je haren op de kop, ga je er met je vingers doorheen en taadaaaa!! Daar is je volume weer.

Om eerlijk te zijn merk ik niet echt een duidelijk verschil tussen twee poeders. Zowel de Teaser Styling Dust van The Insiders als de Volume Powder van Keune maakt je haar stugger. Doordat je haar stugger wordt kun je gemakkelijk volume in je haar kneden. Ook breng je de poeders op de zelfde manier aan. Maak een scheiding en strooi de poeder er in. Maak een stukje verder weer een scheiding en strooi wederom de poeder er in. Ga zo door tot je de volume heb bereikt die je wilt en klaar!

De Keune volume powder is verkrijgbaar voor ongeveer €18,- en te vinden bij een salon bij jou in de buurt. Via de site van Keune kun je zien waar er een verkooppunt dicht bij jou in de buurt is.

Heb jij ervaring met een volume powder/styling dust?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s