‘M14 Bloody Mary’ by Make-up Studio

Dit rood/roze lakje heeft de naam M14 Bloody Mary en komt uit de Club Tropicana collectie van Make-up Studio. Toen ik dit lakje binnen kreeg was ik echt super nieuwsgierig naar de kleur en de dekking van dit lakje, want woaw!! Die kleur moet hoe dan ook geweldig mooi zijn! Vandaag de review.

M14 Bloody Mary by Make-up Studio

M14 Bloody Mary by Make-up Studio M14 Bloody Mary by Make-up Studio M14 Bloody Mary by Make-up StudioOok dit flesje heeft net als het lakje M94 St. Tropez en het lakje 129 Tiger Lily een dubbele dop. Verder ziet de verpakking er ook het zelfde uit als die van de andere twee. Het valt mij op dat de verpakking compleet het zelfde is ondanks dat de lakjes uit verschillende Limited Edition collecties komen. De verpakking had van mij wel enigszins aangepast mogen worden aan de LE.

Op de foto draag ik twee laagjes van het lakje. Het lakje heeft echt een super mooi kleurtje. De ene keer lijkt hij intens rood, de andere keer kleurt hij weer wat meer naar het rood/roze toe. Echt zeker zeggen welke kleur het is durf ik niet.

In twee laagjes dekt het lakje echt super goed. Eigenlijk is één laagje al genoeg, maar om het lakje nog net wat meer te laten knallen heb ik een tweede laagje aan gebracht. Het lakje is gemakkelijk aan te brengen. Hij dekt egaal zonder bubbels en/of strepen. Ook droogt het lakje lekker snel op!

Dit is de kleur M14 Bloody Mary uit de Club Tropicana LE van Make-up Studio. De flesjes nagellak van Mak-up Studio kosten €12,90 per stuk.

Wat is voor jou de perfecte kleur rood voor op jou nagels?

Doe jij al mee met de winactie op About Beauty and Fashion? Maak kans op één van de twee leuke armbandjes van I Love Fashion News. Hoe? Kijk snel verder!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Nails

3 Reacties op “‘M14 Bloody Mary’ by Make-up Studio

  1. Pingback: ’128 Mint Spirit’ by Make-up Studio | AboutBeautyFashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s