‘129 Tiger Lily’ by Make-up Studio

Pastel kleurtjes blijven iedere keer weer hot tijdens de zomer. Ook dit jaar kunnen de schattige pastel kleurtjes niet ontbreken in onze garderobe, en dus ook niet op onze nagels! Vandaag een lakje uit de Power Flower LE van Make-up Studio genaamd 129 Tiger Lily. Een schattig licht roze lakje.

'129 Tiger Lily' by Make-up Studio

'129 Tiger Lily' by Make-up Studio'129 Tiger Lily' by Make-up Studio'129 Tiger Lily' by Make-up StudioNet als het lakje M94 St. Tropez, een peach kleurig lakje, heeft dit lakje een dubbele dop. Inmiddels heb ik hem wel door, maar wanneer je hem voor de eerste keer wilt openen moet je toch echt even opletten. De verpakking ziet er netjes en strak uit. Niet al te ingewikkeld, maar wel mooi.

Dit lief roze lakje van Make-up Studio dekt in twee laagjes. Wel is dit lakje een beetje vreemd bij het aanbrengen. Wanneer het eerste laagje is aangebracht lijkt het namelijk net alsof de nagellak niet pakt op mijn nagel. Er vallen dan hele open plekken in de nagellak. Wanneer ik het tweede laagje aanbreng worden deze gaten opgevuld en droogt de nagellak uiteindelijk mooi egaal op. Geen strepen, geen gaten, geen bubbels. Ik weet niet hoe het komt dat het lakje bij het eerste laagje gaten laat vallen, maar na het aanbrengen van een tweede laagje is dit probleem dus opgelost.

Verder droogt het lakje na het aanbrengen snel op en blijft hij goed zitten. Na zo’n 5 dagen beginnen er kleine scheurtjes te komen in de nagellak waarop er kleine stukjes afbreken. Tijd om hem er af te halen.

Dit is de kleur 129 Tiger Lily uit de Power Flower collectie van Make-up Studio.

Wat vind jij van een pastel kleurtje op jouw nagels?

Doe jij al mee met de winactie op About Beauty and Fashion? Maak kans op één van de twee leuke armbandjes van I Love Fashion News. Hoe? Kijk snel verder!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Nails

3 Reacties op “‘129 Tiger Lily’ by Make-up Studio

  1. Heel mooi kleurtje! X

    Like

  2. Pingback: ‘M14 Bloody Mary’ by Make-up Studio | AboutBeautyFashion

  3. Pingback: ’128 Mint Spirit’ by Make-up Studio | AboutBeautyFashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s