Hean ‘BB Cream’

Even geleden vertelde ik jullie over Make-up Actie. Een jonge en frisse onderneming met een passie voor make-up. Zij willen het mogelijk maken om kwaliteit make-up mogelijk te maken voor elke vrouw en jonge dame, en dat voor een lage en dus betaalbare prijs. Vlak daarna reviewde ik het eerste product, een mascara van Hean, dat je ontvangt wanneer je lid wordt van Make-up Actie. Vandaag laat ik het tweede product zien, een BB Cream.

Hean BB Cream

Hean BB Cream IMG_0698 IMG_0699 IMG_0701Iedereen kent inmiddels de BB Cream wel. Een foundation met verschillende ingrediënten die er voor zorgen dat de huid tegelijkertijd wordt verzorgd. Ideaal! Zo ook deze BB Cream van Hean. De BB Cream zit in een tubetje dat er netjes uitziet. Simpel maar leuk doordat de tekst ‘BB Cream‘ meerdere keren en in verschillende keren op de verpakking is gedrukt.

Op de foto zie je de kleur 2 Natural. Zo op het eerste gezicht ziet hij er waterig en donker qua kleur uit. Wanneer ik de BB Cream uitsmeer valt dit gelukkig reuze mee. Zoals je kunt zien is de BB Cream netjes aan te brengen zonder dat deze in de lijntjes van de huid gaat zitten. Dit geldt voor zowel de huid van mijn hand als voor de huid van mijn gezicht. De BB Cream is natuurlijk niet zo dekkend als een foundation, maar hij egaliseert de huid hartstikke netjes. Onzuiverheden worden geëgaliseerd en vallen nog maar nauwelijks op. Ook blijft de BB Cream netjes zitten gedurende de dag. De geur is heerlijk fris, niet te opvallend en verdwijnt wanneer de BB Cream compleet droog is.

Kortom een fijne BB Cream die de huid mooi egaliseert, netjes dekt, goed blijft zitten en lekker ruikt, en dat voor maar €4,95 per maand. Wanneer jij je nu inschrijft betaal je de eerste maand maar €1,-! Kijk snel op www.makeupactie.nl voor meer informatie.

Kies jij voor een foundation, een BB Cream of een CC cream?

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Beauty

Een Reactie op “Hean ‘BB Cream’

  1. Pingback: ’323 Wild Coral’ by Hean | AboutBeautyFashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s