Leren tassen van VANMY

Iedere vrouw is wel opzoek naar de perfecte tas. En tsja… die is nou eenmaal erg lastig te vidnen. VANMY is een merk tassen die ontworpen wordt door Rian van Eyken. Iedere tas van VANMY wordt op een natuurlijke, organische wijze gemaakt uit materialen die voorhanden waren. Het resultaat hiervan is een uniseks tassenlijn met een levendig handschrift die ook nog eens duurzaam is ook! Ieder lapje leer wordt namelijk gebruikt. 

VANMY tas

VANMY tasVANMY tas Alle tassen van VANMY zijn uniek doordat de ontwerpster niet iedere keer hetzelfde leer gebruikt voor een bepaald model. Wanneer er een gaatje of een plekje op het leer zit wordt dit juist expres benadrukt waardoor de tassen uniek worden. De stijl van de hengsels is afgekeken van tuigwerk. De sluitingen zijn riempjes of bandjes met gespen of drukkers en de draagriemen zijn afneembaar en vervangbaar door andere riemen, die ook te koop zijn via VANMY.

Het leukste is nog dat iedere VANMY tas een leuke tekst heeft, namelijk ‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’. VANMY denkt niet in doelgroepen waardoor de tassen geen verhaal vertellen. Iedereen is vrij om zijn of haar eigen verhaal aan de tas toe te voegen. De tassen zijn ook allemaal voorzien van een nummer, om het unieke aspect extra te onderstrepen. De tassen zijn te bestellen via de website www.vanmy.eu.

De tassen zijn helaas wel wat aan de prijzige kant. Ze zijn namelijk verkrijgbaar vanaf €150,-.

Wat vind jij van deze duurzame tassen?

Dit is een artikel in het kader van MyStyle
Wat is MyStyle? Een groep jonge mensen die met brutal honesty voor jou duurzame producten test. Van kleding tot gadgets en van eten tot verzorgingsproducten.
We zijn onafhankelijk, waardoor je zeker weet dat het niet een advertentie of marketingtruc is. Alle reviews en nog veel meer vind je op de MyStyle Facebookpagina en via Twitter!

Heeft dit artikel je geholpen?
ja | ja, en ik ga nu vaker letten op duurzaamheid | nee | anders, namelijk | weet niet

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Fashion

2 Reacties op “Leren tassen van VANMY

  1. Pingback: ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ by VANMY | AboutBeautyFashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s