Tips: Zelfbruiner aanbrengen

Genoeg dames hebben slechte ervaringen met het aanbrengen van zelfbruiner. Vlekken, oranje worden en lelijke randjes krijgen… Dingen die je absoluut niet wilt wanneer je gaat voor een mooi zomers tintje. Wanneer je zelfbruiner op de juiste manier aanbrengt gebeurt dit gelukkig niet. Daarom vandaag een aantal handige en gemakkelijke tips om zo mooi en egaal mogelijk zelfbruiner aan te brengen en dus jouw perfecte bruine tintje te creëren.

Tips Zelfbruiner Aanbrengen

1. Begin met een douche. Je huid moet namelijk schoon zijn om zelfbruiner egaal aan te kunnen brengen. Het is namelijk belangrijk dat de zelfbruiner niet wordt gemengd met producten als lotion, parfum en oliën. Hierdoor kan de zelfbruiner niet goed zijn werk doen en kunnen er vlekken op de huid ontstaan. (Deodorant moet ook goed weg zijn, want sommige zelfbruiners kunnen hierdoor verkeerd uitslaan qua kleur!)

2. Scheer vooraf je benen enz. Wanneer je na het aanbrengen van de zelfbruiner scheert scheer je als het ware de zelfbruiner er weer af. Zie je de strepen al verschijnen? Ook is het gemakkelijker om de zelfbruiner egaal aan te brengen op een glad oppervlak. Scheer dus eerst je benen om de zelfbruiner egaal en gemakkelijker uit te smeren.

3. Deze stap kennen we denk ik zo goed als allemaal al wel. Het scrubben van de huid verwijderd de dode huidcellen waardoor je voorkomt dat de zelfbruiner gaat vlekken. Wanneer je droge plekjes hebt kun je de zelfbruiner namelijk niet egaal aanbrengen op de huid. Dus scrubben, scrubben, scrubben!

4. Klaar met douchen? Droog jezelf goed af. Wanneer je namelijk niet helemaal goed bent afgedroogd wordt de bronzing crème verdund waardoor deze gaat vlekken.

5. Zorg ervoor dat je geen plekjes vergeet, bijvoorbeeld onder je armen en je nek. Sla alleen je handpalmen en de onderkant van je voeten over. Deze worden namelijk oranje wanneer je daar zelfbruiner gebruikt.

6. Je kunt zelfbruiner aan blijven brengen tot je de kleur hebt bereikt die jij graag wilt. Wanneer je de gewenste kleur hebt hoef je de zelfbruiner niet meer dagelijks aan te brengen. Pas wanneer je merkt dat de kleur weer begint te vervagen kun je een nieuw laagje aanbrengen om de kleur te behouden.

Wat zijn jouw ervaringen met zelfbruiner? Heb jij tips?

Bron / Bron / Bron / Bron / Bron / Bron

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s