Babor Limited Art Edition & Sonic Cleansing Brush

Babor is een merk voor luxe huidverzorgingsproducten. Nu komt Babor met een limited art edition van de al bekende HY-ÖL®. Deze bestaat uit vier verschillende duo-verpakkingen voor één specifiek huidtype dat bij jou past. De droge huid, de gevoelige huid, de vette of gemengde huid en een huid die herstel nodig heeft. Behalve met deze limited edition wordt het assortiment van Babor ook uitbreid met een Sonic Cleansing Brush met extra zachte, fijne haren. De perfecte combinatie voor een goede reiniging en verzorging van de huid.

 

BABOR Cleansing – limited art edition

De vier duo-verpakkingen bestaan uit een HY-ÖL® en één Phytoactives kruidencomplex dat past bij jouw huidtypen. Deze zijn verpakt in een chique doos. Op de dozen staan kunstwerken afgebeeld die Babor heeft geveild om zo het waterwinproject van Solidarités International te steunen. De HY-ÖL® bevat quillaja-exact dat de reiniging van de huid effectiever maakt. Ook werkt deze als een bescherming. Hydrofiele oliën zoals sojaolie, sesamolie en aardnootolie binden zich volledig met koud water en verwijderen oplosbare deeltjes van de huid. Ook is HY-ÖL® erg mild voor de huid doordat er geen conserveringsstoffen in zitten. 

Dit zijn de vier varianten die deel uit maken van de limited art edition: Phytoactive Base bij een droge huid: kruidenextracten uit munt, berk en rozemarijn verlevendigen en verfrissen. Phytoactive Sensitive bij een gevoelige huid: kruidenextracten uit lindebloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen. Phytoactive Combination bij een vette huid of een gemengde huid: kruidenextracten uit salie, hamamelis en azuleen verfijnen en herstellen. Phytoactive Reactivating bij een huid die regeneratie (herstel) nodig heeft: kruidenextracten uit zoete amandel, Chinese dadels en ginkgo biloba hydrateren en vitaliseren. Alle kruidenextracten zijn afgestemd op het huidtype en bevatten een detox-werkstof die de stofwisseling stimuleert. 

Voor 200 ml HY-ÖL® en 100 ml Phytoactive uit de limited art edition betaal je €36,-.

BABOR Sonic Cleansing Brush De Babor Sonic Cleansing Brush maakt het reinigingsproces compleet. Met 10.000 trillingen per minuut en 120.000 zachte en fijne haartjes van de borstel reinigen je huid zonder enige moeite. Begin met de HY-ÖL® oliën en gebruik vervolgens het kruidencomplex wat past bij jouw huid. Dit in combinatie met een vochtige borstel. Door de combinatie van de borstel, het water, de olie en het kruidencomplex ontstaat er een reinigingsemulsie die door de trillingen van de borstel de huid tot diep in de poriën reinigt. Ook verwijderd deze vuil van en uit de huid en dit in maar 1 minuut! Om het reinigingsproces af te ronden spoel je de emulsie af met goed veel water. De borstel is waterdicht en heeft een verwisselbare opzetborstel. Voor de borstel zelf betaal je €39,50 en voor een nieuwe opzetborstel betaal je €7,50.

Producten van Babor zijn te koop op www.babor.nl.

Zou jij zo’n reinigingsborstel willen hebben? Welk huidtype heb jij?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s