Eye Candy laat ogen spreken

Vorig jaar schreef ik al een post over de kunstwimpers van het merk Eye Candy. Ook dit jaar komt Eye Candy weer met verschillende nieuwe wimpers. De perfecte timing voor de feestdagen. Waar je vorig jaar kon kiezen uit drie verschillende soorten wimpers, wordt het assortiment nu uit bereidt tot 18 verschillende varianten. Deze verschillen van supernaturel tot extravagant. Voor iedereen iets.

002

003006007009010011012

 • Naturalise in drie varianten zorgt voor extra volume en lengte en een natuurlijk effect. 
 • Dramatise met acht varianten voor een scala aan glamoureffecten.
 • Volumise met zes varianten biedt fantastisch volume en ultieme lengte.
 • Individual een setje met losse wimperhaartjes voor verschilende effecten.

De wimpers van Eye Candy worden met de hand gemaakt en bestaan uit echt haar. Hierdoor zien de kunstwimpers er mooi en natuurlijk uit. Het kan nog wel eens voorkomen dat kunstwimpers niet prettig zijn voor de dames die contactlenzen dragen, dit is bij Eye Candy niet het geval. De wimpers zijn comfortabel en gemakkelijk aan te brengen. De bijhorende lijm is prettig in gebruik, droogt elastisch op en is niet voelbaar op de oogleden. Ook zijn de wimpers meerdere keren te gebruiken. Ideaal, want hierdoor is het ook niet zo erg om net iets meer uit te geven aan de perfecte kunstwimpers.

Maar hoe breng je de wimpers nou eigenlijk aan?
Het aanbrengen van kunstwimpers lijkt moeilijk, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het een koud kunstje je ogen extra te laten spreken! De Britse topvisagiste Ariane Pool legt het als volgt uit:

 1. Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.
 2. Plaats de (ongelijmde) kunstwimpers op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.
 3. Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).
 4. Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.

eyecandy

Eye Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogist en parfumerie. Eye Candy Strip Lashes Verkoopadviesprijs: € 7,99 per set. Eye Candy Eyelash adhesive (wimperlijm) Verkoopadviesprijs € 4,65 per stuk.

Draag jij kunstwimpers tijdens speciale gelegenheden als Kerst en/of Oud en Nieuw?

Winactie Alert! Doe jij al mee aan de winactie? Nog niet? Kijk dan snel even hier hoe je deel kunt nemen! Gisteren is de strijd om de Mooi & Gezond scheurkalender van start gegaan. De actie is geopend tot en met 25 december. Op 26 december maar ik de winaar of winnares bekend! Succes allemaal!

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Beauty

4 Reacties op “Eye Candy laat ogen spreken

 1. Wat een hoop verschillende mooie nepwimpers! Klinkt goed!

  Like

 2. Ja, Lisa, koop ze, test ze, en laat ze zien! Ben benieuwd!

  XO

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s