Met je selfie op de kerstkaart

Onder andere door de opkomst van Instagram is de selfie op het moment populairder dan ooit. Een selfie is een foto die iemand van zichzelf maakt met een camera, een smartphone of webcam. Het merk ASICS speelt slim in op deze hype. Het merk heeft namelijk voor de kerstdagen een leuke app ontwikkeld. De app maakt het mogelijk om jezelf of jezelf met je vrienden in een kerstbal te fotograferen. En dat is nog niet alles! Je maakt namelijk ook nog kans op een super prijs!! Hoe en wat? Dat lees je hieronder.

asics.kerstkaart.01

Eigenlijk werkt het heel simpel. Download de app in de app-store. Maak de foto en deel hem op Facebook. Krijg jij met je kerst-selfie meer dan 25 likes? Dan kun je het setje met jou selfie kerstkaarten ophalen in één van de Frontrunner filialen bij jou in de buurt. Super leuk om rond te sturen naar familie en vrienden.

screen568x568 screen568x568 (1) screen568x568 (2)

 Alleen het idee van de selfie kerstkaarten is al leuk natuurlijk, maar daar houdt het nog niet op. Het is namelijk mogelijk dat er een gouden kaart tussen de door jou gemaakte selfie kerstkaarten zit. Vind jij de gouden kaart dan loop jij met Kerst rond op een paar gloednieuwe ASICS!! Je mag hierbij ook nog zelf kiezen ook uit alle Onitsuka Tigers, inclusief de drie modellen die speciaal zijn ontworpen voor Kerst. Super leuk toch!?

*Download hier de ASICS selfie kerstkaarten app en maak kans op gloednieuwe ASICS*

 Wat vind jij van de bekende selfie? Doe jij mee met deze leuke actie?

Winactie Alert! Doe jij al mee aan de winactie? Nog niet? Kijk dan snel even hier hoe je deel kunt nemen! Gisteren is de strijd om de Mooi & Gezond scheurkalender van start gegaan. De actie is geopend tot en met 25 december. Op 26 december maar ik de winaar of winnares bekend! Succes allemaal!

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Fashion

Een Reactie op “Met je selfie op de kerstkaart

  1. Wat een ontzettend leuk idee! Het ziet er heel tof uit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s