Bodyshop Waardebon op Groupon

Zo nu en dan snuffel ik wel eens rond op Groupon. Groupon is een site waar je waardebonnen voor verschillende dingen kunt kopen met een leuke korting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korting bij een aankoop, een arrangement voor een hotel of een photoshoot. Aangezien de vorige post ook al over een leuke korting ging bij de Kruidvat kan er nog wel een bovenop! Namelijk een waardebon van de Bodyshop ter waarde van €25,00 waarvoor je maar €12,50 betaald! Hartstikke leuk met het zicht op de feestdagen!

bodyshop groupon

Je moet er wel een beetje snel bij zijn als je gebruik wilt maken van deze actie! De tijd dat de actie nog loopt is te zien bij de advertentie. Ook is het mogelijk om de waardebon cadeau te doen. Kortom, leuk voor jezelf of voor een ander! 

Zelf heb ik al een aantal keer gebruik gemaakt van Groupon. Dit is mij goed bevallen. Let wel op wanneer je een aankoop doet! Wanneer het gaat om een arrangement, bijvoorbeeld voor Dr. Fish, is dit (vaak) gebonden aan één specifiek bedrijf of een bepaalde locatie. Het is natuurlijk jammer wanneer je het arrangement voor een leuk prijsje scoor, en vervolgens de hoofdprijs betaald om op de locatie te komen.

Ken jij Groupon? Heb jij er wel eens iets gekocht?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s