Spam je Blog!

Een post die nog niet eerder voorbij is gekomen op About Beauty and Fashion. Toch wil ik het eens gaan proberen. Een post voor mede blog(st)ers waar iedereen zijn of haar blog mag promoten in de comments. Ik weet dat ik op dit moment nog niet super veel comments krijg op mijn posts, misschien zeven per keer, maar toch lijkt het me leuk om op deze manier misschien wel nieuwe blogs te ontdekken!

Spam-je-blog-1Ik zou het natuurlijk leuk vinden als er zoveel mogelijk reacties met allemaal verschillende blogs voorbij komen. Deze blogs mogen ook over andere onderwerpen gaan dan over beauty of fashion. Ook is het toegestaan om een blog te omschrijven en dus promoten waar jij groot fan van bent. Het is dus niet perse nodig om een eigen blog te hebben.

Hoe heet jouw blog? Waar schrijf je over?  Vertel…?

Advertenties

9 reacties

Opgeslagen onder Regular stuff

9 Reacties op “Spam je Blog!

 1. lindavmeer

  Mijn blog heet liveinabeautyfullife.wordpress.com 🙂
  Ik schrijf vooral over beauty en lifestyle ;D
  Dus neem vooral een kijkje, en als je het leuk vind volg me op bloglovin of wordpress 😉

  Like

 2. Op http://beautybyjana.wordpress.com/ schrijf ik voornamelijk over beauty. Elke maandag komen er swatches van een nagellak online en verder verschijnen er reviews, shoplogs, wish lists enz. Af en toe komen ook fashion en wat meer persoonlijke artikelen voorbij.

  Like

 3. Leuk dat je dit doet, op http://elineboot.wordpress.com schrijf ik elke dag over beauty, met een persoonlijke touch en a hint of fashion en lifestyle! En ook alles wordt niet te serieus genomen.

  Like

 4. Mijn beautyblog is te vinden via http://www.oohlablush.blogspot.be ! 🙂 Ik blog over make-up, nagels, haarverzorging, reviews, ervaringen & persoonlijke dingen uit mijn leven! Xoxo Sara; OohlaBlush

  Like

 5. Mijn hersenspinsels kun je vinden op http://www.lightbluedream.wordpress.com
  Op mijn blog schrijf ik over vanalles, maar ik ben nog maar net begonnen dus ik ben alles nog een beetje aan het uitproberen. Ik zou het erg leuk vinden als je eens een kijkje nam (:
  x Marieke

  Like

 6. Altijd leuk dit!
  Mijn blog is http://www.fashionourlove.wordpress.com . Hier schrijf ik wekelijks een artikeltje over fashion en af en toe verschijnt er een blogpost over beauty, lifestyle of iets persoonlijks! Ik vind het altijd leuk als je een kijkje komt nemen!

  Like

 7. Autumn Roads

  Hi, wij hebben een leuke website/blog over Fashion & Beauty met een eerlijke kijk op producten door middel van reviews, leuke en handige tips & tricks, DIY’s en binnenkort krijgen wij de eerste give away! Meer weten? Ga naar http://www.behindstyle.com en volg ons. Spam ook gelijk even je eigen website/blog in onze ‘spam your blog’ post!

  Like

 8. Ik heb net mijn eigen blog gestart. Het heet Befale – beauty, fashion, lifestyle. Daar gaat mijn blog dus ook over. Ik heb nog niet zo veel gepost maar ik heb al wel wat artikelen klaar liggen, dus binnenkort zullen er meer zijn! Neem een kijkje en laat weten wat je ervan vind!

  http://befale.blogspot.nl

  Like

 9. Autumn Roads

  Hi, op Behind Style hebben we momenteel een Give Away met een heerlijke Sabon Butter Scrub. Meer weten? Bezoek onze website en doe mee!

  http://behindstyle.com/sabon-butter-scrub-give-away/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s