’22 Bricky Mouse’ by Catrice

Qua lakjes draag ik roze, rood en turquoise het meest. Het lakje dat ik vandaag laat zien komt dan ook zeker bij mijn favoriete lakjes. Een lakje dat kleurt tussen oud roze en peach. Suptiel, maar toch opvallend. Kortom gewoon een lief kleurtje. Het lakje is van Catrice en heeft de naar ’22 Bricky Mouse’.

011f82ded3176b2ed8d662845447a3b1936b6368a3In het flesje kun je al zien dat het lakje een lichte shimmer bevat. Heel subtiel net als het roze kleurtje van het lakje. Het potje ziet er het zelfde uit als de andere lakjes die we kennen van Catrice. Simpel en stevig. Wat ik persoonlijk erg prettig vind aan de lakjes van Catrice is dat ze een breed kwastje hebben waardoor ze gemakkelijk en strak zijn aan te brengen. Dit is dus ook het geval bij dit lakje.

014bd1f68d602fe162a8dedaf0451090df93d9b733Met flits.

0176ad46cdd229dfa62de23b9f4f3867ee7cdf0539Zonder flits.

Op de foto’s draag ik twee laagjes van het lakje. De shimmer zie je heel licht terug op je nagels. Niet te opvallend maar mooi subtiel. Wel valt het me op dat de twee laagjes op sommige nagels wel netjes dekt, maar op sommige nagels niet. Daar schijnt hij op plekken gewoon door. Jammer. Wel is het lakje gemakkelijk aan te brengen, zonder bubbeltjes of strepen en droogt hij snel. Wel was een derde laagje op sommige plekken niet verkeerd geweest.

Het lakje komt uit het vaste assortiment van Catrice en heeft de naam ’22 Bricky Mouse’. Hij kost net als de andere lakjes €2,99 per stuk. 

Wat is jouw favoriete nagellak kleur voor de herfst en de winter?

LAATSTE DAGEN! Doe jij al mee met de winactie voor vrij tickets voor het evenement ‘Webshop Till You Drop’ op 12 en 13 oktober? Nog niet? Hoe je kunt mee doen aan de winactie vind je *Hier*. Let op: Deelname is alleen geldig wanneer alle eisen voldaan zijn! Laat in de comments onder de post met de uitleg even weten dat je mee doet. De winactie loopt tot 29 september.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Nails

5 Reacties op “’22 Bricky Mouse’ by Catrice

  1. Wat een lief lakje!

    Like

  2. Schattig en mooie kleur!

    Like

  3. Mooi lakje! Naar mijn mening echt het perfecte kleurtje voor op je nagels in de herfst! Het is niet te donker, maar ook niet te licht! (:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s