’02 AP-Ri(C)OT’ LE Be Loud by Essence

Gisteren liet ik jullie het eerste product zien uit mijn shoplogje van vorige week. Dit was een review van de lip colour pen uit de LE collectie ‘Glamazona’ van Catrice. Om de producten wat met elkaar te vergelijken laat ik vandaag de soort gelijke variant van de lip colour pen zien uit de ‘Be Loud’  collectie van Essence. Dit is de jumbo cheer stick in de kleur ’02 AP-RI(C)OT’.

IMG_0051De verpakking ziet er op de kleur na het zelfde uit als de lip colour pen van Catrice. De verpakking voelt stevig aan en heeft net als de verpakking van Catrice een draaibaar uiteinde om de lip colour pen, of in dit geval de jumbo cheer stick omhoog te draaien. Qua kleuren is hij gemakkelijk te herkennen. De kleur van de verpakking is namelijk ook gelijk de kleur de jumbo cheer stick zelf. Echt abrikoos.

IMG_0052Ook dit ziet er het zelfde uit als bij de colour pen van Catrice. Wel valt het me gelijk op dat deze geurloos is. Dat kan natuurlijk ook handig zijn, vooral wanneer je niet tegen parfum etc. kunt.

IMG_0053Hier de swatch. Zoals je kunt zien is de jumbo cheer stick erg licht van kleur. Het is dus niet zo dat je lippen er echt peach of abrikoos kleurig uit gaan zien. De swatch ziet er wel mooi glossy uit en lijkt een lichte tint aan je lippen te geven. De textuur voelt prettig aan en glijdt gemakkelijk over de huid. Hopelijk is dit ook zo wanneer je hem aan brengt op je lippen. Ik ben benieuwd!

IMG_0054In tegenstelling tot de pigmentatie van de rood kleurige colour pen van Catrice is deze heel subtiel van kleur. Hij geeft je lippen zeker wel een kleurtje, maar niet dat je denkt van wow. Het lijkt meer op een gloss of een balm die je hebt aangebracht op je lippen. De textuur vande jumbo cheer stick is erg prettig. Hij glijdt net als ik al vertelde bij de swatch gemakkelijk over je lippen, geeft een glossy finish, plakt niet echt en geeft je lippen een subtiele en egale kleur. Zeker een aanrader wanneer je niet bent van de hele felle kleurtjes of wanneer je gaat voor neutralere lippen.

Plus- en minpunten:
C01 I’m A Survivor’ by Catrice                                    ’02 AP-RI(C)OT’ by Essence

+ Fijne textuur                                                                      + Fijne textuur
Lekkere geur                                                                      + Geurloos
+ Goede pigmentatie                                                         + Herkenbare verpakking
+ Verzorgend                                                                        + Budget (€2,59)

– Duurder van prijs (€4,99)                                              – Licht van kleur (minder goede pigmentatie)


Beide varianten hebben zo hun plus- en minpunten. Persoonlijk vind ik ze beide prettig in gebruik. Wel gaat mijn voorkeur qua kleur uit naar de variant van Catrice puur vanwege de pigmentatie. Toch ga ik ook zeker de jumbo cheer stick van Essence gebruiken, maar dan wanneer mijn lippen neutraal van kleur moeten blijven.

 De jumbo cheer stick van Essence komt uit de limited edition collectie ‘Be Loud’ van Essence en kost €2,59. Wel een stukje goedkoper dan de lip colour pen van Catrice met een prijs van €4,99 per stuk. Deze jumbo cheer stick is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk ’01 pink me’ en ’02 AP-RI(C)OT’.

Naar welke variant gaat jouw voorkeur?

Doe jij al mee met de winactie voor vrij tickets voor het evenement ‘Webshop Till You Drop’ op 12 en 13 oktober? Nog niet? Hoe je kunt mee doen aan de winactie vind je *Hier*. Let op: Deelname is alleen geldig wanneer alle eisen voldaan zijn! Laat in de comments onder de post met de uitleg even weten dat je mee doet. De winactie loopt tot 29 september.

Advertenties

8 reacties

Opgeslagen onder Beauty

8 Reacties op “’02 AP-Ri(C)OT’ LE Be Loud by Essence

 1. Zo’n sticks vind ik persoonlijk veel irritanter werken dan een gewone lippenstift, tenzij het echt een superkleur is.

  Like

 2. Ik heb nog nooit eerder een stick gebruikt! Maar vind de kleur en de teint er super mooi uitzien!

  Like

 3. Die kleur zou voor mij niks doen maar vind de glossy finish heel nice!

  XO

  Like

 4. Pingback: ’01 I’m All Riot’ LE Be Loud by Essence | aboutbeautyfashion

 5. Pingback: Colour Balm 03 by Etos | AboutBeautyFashion

 6. Pingback: Two Tone Lips Look | AboutBeautyFashion

 7. Pingback: About Beauty and Fashion '01 I'm All Riot' LE Be Loud by Essence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s