‘C01 I’m A Survivor’ LE Glamazona by Catrice

Afgelopen week kwam er al een shoplogje voorbij met verschillende make-up producten waaronder twee producten uit de limited edition collectie genaamd ‘Glamazona’ van Catrice. De twee producten waar ik het over heb zijn een lip colour pen in de kleur ‘C01 I’m A Survivor’ en de liquid gold topper voor je oog look. Eerlijk gezegd ben ik naar beide producten erg benieuwd, maar om te beginnen laat ik jullie vandaag de lip colour pen zien.

IMG_0046De verpakking van deze LE vind ik echt helemaal geweldig. Het rood, de panter-/leopard print… Love it! De verpakking is gemakkelijk maar stevig. Door de vorm ligt hij lekker in de hand en voelt hij echt aan als een pen. De achterkant van de verpakking kun je draaien. Door aan het uiteinde te draaien draai de de colour pen omhoog.

IMG_0047De colour pen heeft een handige puntige vorm. De textuur van de pen is zacht maar toch stevig. Hij glijdt daardoor gemakkelijk over je lippen heen. De geur van de pen is echt heerlijk. Een beetje nootachtig als je het mij vraagt. Na gebruik van deze pen voelen je lippen echt heerlijk zacht aan. Gelijk verzorgt dus.

IMG_0048Zoals je kunt zien is de pen goed gepigmenteerd. Echt hel rood. Een mooie kleur maar het moet je wel staan. Ik zelf kan bijvoorbeeld niet alle soort gelijke fel rode tinten hebben. Ik lijk bij sommige namelijk net op een clown. Bij deze is dit gelukkig niet het geval. Dit naar mijn idee doordat het een fel rode kleur is die wanneer je hem op je lippen draagt wat neigt naar roze. Zie hiervoor de volgende foto.

IMG_0049Zoals je kunt zien geeft de colour pen een mooie gepigmenteerde kleur, net als wat je kon zien op de vorige afbeelding. Ook is hij erg gemakkelijk en precies aan te brengen op je lippen. Door de fijne textuur geeft hij een glanzend effect. Hij voelt erg zacht aan. Ook ruikt hij de hele tijd wanneer je hem op je lippen hebt. Gelukkig is deze geur niet overheersend. De lip colour pen verzorgt je lippen. Een extra pluspunt voor tijdens de winter. Wel moet je hem gedurende de dag een keer bij werken bijvoorbeeld wanneer je net hebt gegeten. Dan blijft hij jammer genoeg niet helemaal netjes zitten.

De lip colour pen komt uit de limited edition collectie van Catrice genaamd Glamazona. De kleur die ik jullie vandaag heb laten zien heeft de naam ‘c01 I’m A Survivor’. Behalve deze rode kleur is hij ook nog verkrijgbaar in een roze variant. Deze heeft de naam ‘C02 I Got The Flower!’. De lip colour pen uit deze collectie kost €4,99 per stuk.

Heb jij ervaring met een soort gelijke lip colour pen? Zo ja, welk merk, en wat vind jij er van?

Doe jij al mee met de winactie voor vrij tickets voor het evenement ‘Webshop Till You Drop’ op 12 en 13 oktober? Nog niet? Hoe je kunt mee doen aan de winactie vind je *Hier*. Let op: Deelname is alleen geldig wanneer alle eisen voldaan zijn! Laat in de comments onder de post met de uitleg even weten dat je mee doet. De winactie loopt tot 29 september.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Beauty

5 Reacties op “‘C01 I’m A Survivor’ LE Glamazona by Catrice

  1. Heel erg mooi kleurtje, veel pigment!

    Like

  2. Mooie kleur! Ik hou van dit soort producten

    XO

    Like

  3. Pingback: ’02 AP-Ri(C)OT’ LE Be Loud by Essence | aboutbeautyfashion

  4. Pingback: Colour Balm 03 by Etos | AboutBeautyFashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s