Reminder ‘Rimmel Beauty Party Winactie!’

Al weer een maand geleden ging de tweede winactie van About Beauty and Fashion van start. Jammer genoeg zijn er nog niet echt veel deelneemsters, daarom deze reminder voor de winactie!

IMG_0176Wat houdt het in?

De beauty party wordt gehouden bij mij thuis op 20 juni. Let dus op! Dit is tussen Arnhem en Nijmegen in Gelderland. Hou er rekening mee dat je eventueel vervoer moet regelen. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Let ook hier weer goed op de reistijden. Mijn woonplaats is slechts per bus bereikbaar.

De beauty party wordt verzorgt door Rimmel. Tijdens de party leer je hoe je jezelf een complete make-up look kunt aanbrengen. Van basis tot de oogschaduw. Ook hou je een beauty dagboek bij waarin je de gebruikte producten en de kleuren/namen noteert. Aan het einde van de party is het ook mogelijk om producten met een leuke korting te kopen. Drie Rimmel producten kosten dan samen €15,00. Super leuk dus! De party duurt zo’n begint om 19:00 en duurt ongeveer 2,5 uur. Wanneer je wint krijg je natuurlijk nog meer informatie over wat en hoe.

IMG_0208Wat moet je doen om te winnen? (Let op! Onvolledige deelnames worden niet meegerekend! Alle onderstaande punten moeten worden gedaan)

 

– Like About Beauty and Fashion op Bloglovin en like deze post.
– Like de Facebook pagina van About Beauty and Fashion
– Volg About Beauty and Fashion op Twitter en retweet de volgende tweet:
‘ RT WIN een plaats voor de Rimmel Beauty Party van About Beauty and Fashion https://aboutbeautyfashion.wordpress.com/2013/04/26/winactie-rimmel-beauty-party/ @L_Aarntzen #Win #Winactie ‘
– Laat als laatste even in de comments weten dat jij meedoet!

Zondag 9 juni 12:00 sluit ik de winactie. Dan maak ik dus ook gelijk de twee winnaressen bekend. Deelname telt alleen wanneer alle bovenstaande eisen zijn voldaan. Onvolledige deelnames worden niet meegenomen bij het uitkiezen van de winnaressen.

Wat vind jij van de make-up van Rimmel? Doe jij al mee aan de winactie?

 

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s