‘Nail Sugar Pearls’ Candy Shock

Een aantal van jullie lieten mij in de comments weten vooral benieuwd te zijn naar de ‘Nail Sugar Pearls’ uit de Candy Shock collectie van Catrice. Vandaag had ik dan eindelijk de tijd die eens uit te proberen, en deze ook maar gelijk aan jullie te laten zien. Al eerder schreef ik een post over de ‘kaviaar nails trend‘ en ook een post over hoe jij zelf deze nail-art kunt maken.

IMG_0180Het potje heeft precies dezelfde vorm als dat we gewend zijn van de nagellakjes van Catrice. Simpel maar stevig. Het leuke is dat je door het glas heen de bolletjes ziet zitten. Dit geeft een leuk effect in het potje en trekt daardoor ook gelijk de aandacht. Het lijken zoals de naam al zegt inderdaad allemaal kleine pareltjes in een potje.

IMG_0181Wanneer je de dop van het potje afdraait komt er een klein gaatje tevoorschijn waarmee je de pareltjes kunt doseren. Wanneer je het potje op zijn kop houdt komen de bolletjes er niet allemaal tegelijk uit. Door op de achterkant te tikken strooi je de bolletjes uit het potje. Niet helemaal ideaal aangezien de bolletjes er niet heel makkelijk uitkomen, maar wanneer ze er te snel uit zouden komen zou het ook niet prettig werken.

IMG_0182Ik heb de Sugar Pearls slechts op één nagel aangebracht. Dit omdat er natuurlijk niet super veel in een potje zit. Na ja, één potje bevat 1 gram aan pareltjes. Door het kleine gaatje komt er niet echt snel veel uit het potje. Hierdoor is je nagel niet geheel bedekt te krijgen met de bolletjes. De kleur van de bolletjes is wel echt heel mooi. Op het potje staat aangegeven dat de bolletjes je nagels een 3D effect geven, dat doen ze ook zeker wel door de mooie glans. De bolletjes zijn verkrijgbaar in het roze en in het wit/parelmoer. Verkrijgbaar in de kleuren C01 Cotton Candy en C02 Sugar Shock. De roze variant die ik in deze post laat zien heet ‘C02 Sugar Shock’. Deze bolletjes kosten € 2,99 per potje.

Ben je benieuwd naar meer producten uit de Candy Shock collectie? Hou dan About Beauty and Fashion de komende week in de gaten. Voor de al gereviewde producten zie de volgende links:

Nailpolish C01 I Scream: Ice Cream!C02 Play it Blue & C03 Bring me Peach
Eyeshadow C01 I Scream: Ice Cream!
Blush C01 Sugar Shock
Lipbalms C01 Bring me Peach & C02 Sugar Shock
Lip Peeling
Multicolour Highlighter C01 Vanilla Love

De limited edition genaamd Candy Shock collectie is verkrijgbaar van april tot half mei bij de Kruidvat en de Trekpleister in zowel Nederland als België.

Doe jij al mee aan de Rimmel winactie van About Beauty and Fashion? Nog niet? Kijk dan snel even hier, *KLIK*, en maar kans op een plaats bij de workshop!

Wat vind jij van de Sugar Pearls? Zou jij ze zelf kopen?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s