Nailpolish ‘C02 Play It Blue’

En we gaan weer verder met de producten uit de Candy Shock collectie. Vandaag wel het tweede lakje uit de collectie genaamd C02 Play It Blue. Zoals de naam al zegt is het een licht blauw lakje. Pastel blauw of baby blauw is de perfecte benaming er voor.

IMG_0112Echt veel heb ik inmiddels niet meer te vertellen over de verpakking aangezien dit al het derde lakje uit de collectie is die voorbij komt, maar toch nog even voor de gene die de vorige reviews hebben gemist. Net als bij de andere producten uit de collectie komt ook hier weer het symbool van de Candy Shock terug. Dit zijn de rondjes die je op bovenstaande foto vooral goed ziet bij de lakjes en de lipbalms. 

IMG_0167Zonder flits

IMG_0168Met flits

Eerlijk gezegd had ik niet echt een idee wat ik van het lakje moest verwachten. Het eerste lakje had namelijk een glanzende finish en lakje nummer C03 had een matte finish. Ook dit lakje blijkt een matte finish te hebben. Op de foto draag ik twee laagjes van het lakje. Slechts één laagje is gewoon echt niet voldoende. Het lakje ziet er dan streperig en doorschijnend uit. Na het tweede laagje dekt het lakje mooi en verdwijnen de strepen ook. Door de matte finish is het ook wel echt belangrijk dat de strepen verdwijnen en er geen bubbeltjes in het lakje zitten. Dit omdat je bij een matt lakje toch net wat meer ziet dan bij een glanzend lakje. Het lakje kost €2,69 per stuk. Zoals je op de eerste foto kunt zien zijn er nog drie andere schattige kleurtjes verkrijgbaar uit deze collectie. Het lila/roze lakje is al reviewd *klik* net als het peach kleurige lakje *klik*.

Ben je benieuwd naar meer producten uit de Candy Shock collectie? Hou dan About Beauty and Fashion de komende week in de gaten. Voor de al gereviewde producten zie de volgende links:

Nailpolish C01 I Scream: Ice Cream! & C03 Bring me Peach
Eyeshadow C01 I Scream: Ice Cream!
Blush C01 Sugar Shock
Lipbalms C01 Bring me Peach & C02 Sugar Shock

De limited edition collectie is verkrijgbaar van april tot half mei bij de Kruidvat en de Trekpleister in zowel Nederland als België.

Wat vind jij van dit matte baby blauwe lakje?

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Nails

3 Reacties op “Nailpolish ‘C02 Play It Blue’

  1. Pingback: Lip Peeling Candy Shock | aboutbeautyfashion

  2. Pingback: ‘C01 Vanilla Love’ Multicolour Highlighter | aboutbeautyfashion

  3. Pingback: ‘Nail Sugar Pearls’ Candy Shock | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s