Beyoncé for H&M

Zowel op Instagram als op de site van de H&M kwam ik gister een leuk nieuwtje tegen. Ieder jaar komt de H&M namelijk met een leuke zomercollectie en vaak is die in samenwerking met een ontwerper of een celeb. De zomercollectie van dit jaar is in samenwerking met Beyoncé. De kleding uit de collectie zal ook door haar worden gedragen en worden geïnspireerd op haar eigen stijl. De kleding zal voornamelijk geschikt zijn voor een warme zomer.

beyonce hm

Waarom Beyoncé nou samenwerkt met de H&M? Zelf zegt ze het volgende er over: “De focus van H&M op leuke en betaalbare fashion heeft me altijd erg aangesproken. Ik vond het ook ontzettend leuk om mee te werken aan het concept om de verschillende emoties van vrouwen weer te geven in de vorm van de vier elementen – vuur, water, aarde en lucht. De shoot op een tropisch eiland was fantastisch. Het voelde meer alsof we een videoclip aan het opnemen waren dan een commercial.”

De collectie bevat verschillende items bijvoorbeeld een tie-dye bikini. Van deze bikini zal 25% van de opbrengst worden gedoneerd aan H&M for Water. Sinds 2002 heeft het initiatief van H&M met WaterAid al £2.650.000 opgebracht. Een behoorlijk bedrag dus denk ik zo!

Wat vind jij over het algemeen van de zomercollecties van de H&M? Ben je benieuwd naar deze collectie?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s