Hair-Do’s Summer 2013

Al eerder deze week vertelde ik jullie over de nieuwe hair-do van Jessie J. Een kort koppie… Misschien wel heel geschikt voor de zomer met dat warme weer… Maar tsja, niet iedereen durft het en ook niet bij iedereen staat het. Gelukkig is er dan ook geen kaal koppie te zien tussen de hair-do trends de zomer van 2013.

Wetlook

De wet look is helemaal in deze zomer! Een wetlook creëer je door een wetgel knedend aan te brengen in het haar. Op deze manier lijkt je haar nat. Het is gemakkelijk, snel en je haar blijft de heledag gemakkelijk in model zitten. Geen pluizend haar dus.

Ombré haar

Ombré haar is iets wat we al een langere tijd kennen. Je kunt zowel de onderkant lichter als donkerder verven maar een fel kleurtje is ook helemaal hip. Zelf heb ik vorige maand een variant laten verven waarbij de onderkant van mijn haar donkerder is.

De vlecht

Voor de simpele vlecht gaan we deze zomer niet. De visgraat vlecht blijft trendy. Wanneer je niet zo handig bent met vlechten kun je ook met een simpele vlecht beginnen. Trek deze wanneer je klaar bent een beetje uit elkaar zodat je een wat slordigere vlecht krijgt. Ook is het super om met ombre haar een vlecht te maken.

Lage knot

Waar het vorig jaar de knot nog boven op je hoofd stond, is het nu hip om de knot of staart zo laag mogelijk in je nek te plaatsen. Deze lage knot is chique, sexy avondlook of creëer zelfs een nonchalante look voor overdag.

Welke trend spreekt jou het meest aan?

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Fashion

4 Reacties op “Hair-Do’s Summer 2013

  1. Ombré haar vind ik zo mooi! Alleen heb ik van mijzelf blond haar.. dus dat gaat ‘m helaas niet worden! Haha. 😉 Een vlecht vind ik ook altijd leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s