030 Metal Flip Nailpolish

Al eerder reviewde ik een lakje uit deze lijn. Namelijk het lakje 020 uit de Metal Flip Nailpolish lijn. Dat was een roze/paarse kleur. Vandaag laat ik uit deze lijn een turquoise kleurtje zien met een paars/groene glans. Erg apart weer.

IMG_0102Ook dit lakje ziet er in het potje echt geweldig uit. Net als bij het vorige lakje ligt er maar aan op welke manier je het potje houdt welke kleur je ziet. Het potje ziet er gewoon zo uit als de standaard lakjes van Miss Sporty. Bij de gehele Metal Flip lijn is op de dop ‘Metal Flip’ gedrukt.

IMG_0099

IMG_0100

IMG_0101Op de foto’s draag ik drie laagjes van het lakje. Zoals je kunt zien op de verschillende foto’s geeft het lakje ook op je nagels verschillende kleurtjes. Net als in het potje ligt het er maar net aan hoe je je nagels houdt hoe dat de kleur uitkomt. De ene keer is hij paars, dan groen en dan weer blauw of turquoise. Het lakje droogt ondanks de vele laagjes mooi snel op.

Het lakje is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Dit is de kleur 020. Het lakje is van het merk Misa Sporty en is verkrijgbaar bij de Etos. Het lakje kost €2,49 per stuk.

Welke kleur van het lakje vind jij het mooiste?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s