‘Lip and Cheek Colour’ Catrice

Op de vijl na is dit dan de laatste review uit de Neo Geisha & Vintage District shoplog. Vandaag laat ik jullie de twee kleuren van de Lip and Cheek Colour uit de Neo Geisha LE collectie van Catrice zien. Op dit moment heb ik alleen de twee roze tinten uit de collectie en de rode nog niet, maar ik denk zo dat die er ook nog gaat komen. De kleuren die ik jullie vandaag laat zien heten C01 Discreet Artist en C02 Picked Cherry Blossoms. Dit is een licht roze variant en een fel roze variant.

IMG_0090
IMG_0091Het eerste wat me opvalt is dat de doosjes echt stevig aanvoelen. Ze doen me een beetje denken aan van die smink doosjes. Zo rond en met de meest felle kleurtjes er in. Ook deze twee kleurtjes zijn niet te missen. Fel en toch schattig. Bij alle producten van de Neo Geisha collectie is wel iets van een patroontje dat te maken heeft met de collectie terug te vinden op de verpakking, dat is bij deze lip and cheek colour verpakking niet het geval… Best jammer eigenlijk, aangezien de bloesem die bij deze collectie hoort mooi op de doorzichtige deksel had kunnen worden geplaatst. De licht roze kleur heeft de naam C01 Discreet Artist en de fel roze de naam C02 Picked Cherry Blossoms.

IMG_0092De textuur van de Lip and Cheek colour is behoorlijk hard. Wanneer je hem gebruikt moet je dus ook echt wel een aantal keer goed over de kleur heen gaan wil je er genoeg vanaf krijgen. Wel zijn beide kleuren mooi gepigmenteerd. Het is dat de licht roze kleur behoorlijk dicht bij mijn huidskleur in de buurt komt dat deze minder gepigmenteerd lijkt dan de fel roze. De kleur is gemakkelijk op te bouwen. Het is namelijk natuurlijk niet de bedoeling dat je met zo’n fel roze blos op je wangen rond komt te lopen. Op je lippen is het wel weer mooi om de kleur echt te laten knallen. De kleuren zijn gemakkelijk aan te brengen en uit te werken. Ook blijven ze goed zitten gedurende de dag.

Behalve deze twee roze varianten is er ook nog een rode variant van de Lip and Cheek colour verkrijgbaar. Misschien komt deze ook nog in een review voorbij. Ik wil die namelijk ook wel graag hebben vanwege de mooie pigmentatie. Het potje bevat 3,8 gram aan Lip and Cheek colour. Aangezien het een behoorlijk harde textuur heeft denk ik dat je er behoorlijk lang mee kunt doen. Voor een potje betaal je €3,99 per stuk. De Neo Geisha collectie is nog verkrijgbaar tot halverwege maart. Nog een paar daagjes dus! Je kunt de collectie vinden bij de Kruidvat en de Trekpleister in zowel Nederland als België.

Benieuwd naar meer reviews uit de shoplog?

Neo Geisha:

Vintage District:

Overig:

Wat denk jij van de Lip and Cheek Colour? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Beauty

Een Reactie op “‘Lip and Cheek Colour’ Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s