Essence ft. Justin Bieber

Als eerst sorry dat er gewoon twee dagen achter elkaar geen posts online zijn verschenen. Het was niet helemaal de bedoeling dat ik niks van me zelf zou laten horen, maar door de drukte schoot het er allemaal een beetje bij in. Daarom doe ik vandaag mijn best om in plaats van één post twee posts online te zetten.

Zelf ben ik echt niet van de Justin Bieber… Maar ik weet dat dat bij veel van de meiden onder ons anders ligt. Na de lente/zomer collectie van Essence komt Essence met een leuk nieuwtje. Essence gaat namelijk samenwerken met Justin Bieber. Beauty en muziek komen daardoor dus samen. Essence is tijdens de “Believe”-Tour 2013 de officiële cosmeticapartner van de Justin Bieber. Essence reist met de 18-jarige megaster mee op zijn talloze concerten in de Verenigde Staten en Europa. De concerten starten op 26 januari. Of het nu New York, Barcelona of Berlijn is – elke stad zal compleet uit z’n dak gaan als de “American Artist of the Year” de stad aandoet. Behalve coole make-up stands bij geselecteerde concerten, biedt essence nog meer highlights aan: prijsvragen waarmee men kaartjes kan winnen, exclusieve Meet & Greets met Justin (compleet met reisarrangement en accomodatie), een gelimiteerde Trend Edition en goede doelenprojecten van Justin Bieber die door essence worden gesteund.

 Met meer dan 15 miljoen verkochte albums, 48 miljoen fans op Facebook en ruim 3 miljard views op Youtube, is Justin Bieber een van de meest succesvolle jonge muzikanten van onze tijd. De in Canada geboren zanger won al zeven American Music Awards en vijf European Music Awards, waaronder die van beste artiesten. Bovendien is hij de “meest gegooglede” persoon ter wereld.

Een succesvolle combinatie: met haar doelgroep is essence, het jonge cosmeticamerk, een perfecte match met de populaire zanger. Essence is op dit moment een van de best verkopende cosmeticamerken over de gehele wereld. Lekker budget! That’s what we like!

Hoe denk jij over deze combinatie?

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Beauty

Een Reactie op “Essence ft. Justin Bieber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s