NYC HD Color ‘797 Gothic Harlem’ & ‘822 How I Met You’

Afgelopen vrijdag liet ik jullie al de eerste twee HD Color palletjes van NYC zien. Vandaag is het tijd voor de laatste twee palletjes die ik in mijn bezit heb. De palletjes van vrijdag hadden allebei warme kleurtjes. De palletjes van vandaag daarentegen bevatten beide koele tinten waaronder grijs/zilver, blauw en zwart.

IMG_0013
IMG_0015‘797 Gothic Harlem’ en ‘822 How I Met You’ zijn de onderste twee palletjes op de eerste foto en de twee rechter palletjes op de tweede foto. Zoals ik vrijdag al vertelde zien en voelen de doosjes lekker stevig. Alle vier de palletjes hebben een doorzichtige bovenkant waardoor je de oogschaduw kleurtjes mooi kunt zien. Op de doorzichtige bovenkant is in zilver kleurige letters het logo van NYC gedrukt. Eigenlijk zoals we al wel gewend zijn van NYC. Ieder palletje bevat een highlighter, een creasekleur, een contourkleur en een all over lid-kleur. Een perfect palletje dus voor een complete look.

IMG_0022
IMG_0023Met flitsIMG_0024Zonder flits

Vandaag als eerst het palletje ‘797 Gothic Harlem’. Ook dit palletje bevat net als de eerste twee een duidelijke shimmer. Vooral de donkerste kleur van het palletje heeft een echte shimmer in zich. Bij de andere drie kleurtjes is de shimmer wat subtieler gehouden. De pigmentatie is echt top. Misschien dat hij van het donkerste kleurtje nog net wat dekkender had gemogen, maar over de andere drie kleuren heb ik niks negatiefs te melden. De lichtste kleur van het palletje is de highlighter, de lichtgrijze kleur is de all over lid-kleur, de derde kleur is de creasekleur en de vierde en donkerste kleur is de contourkleur van het palletje. Dit palletje is naar mijn idee ideaal om een mooie intense smokey eye look mee te maken. Party time!?

IMG_0025
IMG_0026Met flitsIMG_0027Zonder flits

Hier het tweede palletje van vandaag genaamd ‘822 How I Met You’. Dit palletje lijkt eigenlijk best wel op het palletje 797 Gothic Harlem’ hierboven. De highlighter is iets minder ‘romig’ van kleur en de derde tint van het palletje is vervangen door een blauwe kleur. Ook hier is de pigmentatie weer netjes. Het valt me op dat bij alle palletjes de donkere kleuren net dat beetje extra pigmentatie zouden kunnen gebruiken. Toch denk ik ook hier dat ze in een look prima uit zullen komen ten opzichte van de lichte kleurtjes. Niet alle kleurtjes bevatten een shimmer. De blauwe oogschaduw is namelijk gewoon matt. Geen shimmer te bekennen dus. De highlighter en de all over lid-kleur hebben een fijne shimmer in zich en de contourkleur een wat duidelijkere grove shimmer. 

De HD Color palletjes kosten allemaal €3,99 per stuk. Prima prijsjes! Één palletje bevat 6 gram aan oogschaduw. Dat is dus 1,5 gram per oogschaduw kleur. Het merk NYC is verkrijgbaar bij de wat grotere Kruidvat filialen. Zowel voor de prijs als voor de kwaliteit vind ik de palletjes een aanrader. Het zijn leuke kleurtjes, ze hebben een prima pigmentatie en zijn ook nog eens gemakkelijk om mee te nemen om je look snel mee bij te werken. Benieuwd naar de andere twee palletjes op de foto? *Klik* Love it!

Maak jij vaak gebruik van een oogschaduw palet?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s