Flipboard App

Veel mensen hebben op dit moment wel één of meerdere apparaten van Apple in hun bezit. Ook ik heb een Iphone. En ja, mode, beauty, celebratie…. Leuk toch als je de laatste nieuwtjes op dit gebied in een rijtje voorbij kunt zien komen. Sinds twee a drie weken heb ik naar aanleiding van een tip van een vriend van mij de app genaamd ‘Flipboard’ gedownload. Misschien ken je deze app al wel.

Flipboard is een app waarbij je de door jou geselecteerde onderwerpen en ook tijdschriften in een keer bij elkaar hebt. De laatste nieuwtjes, artikelen en foto’s worden namelijk gemakkelijk voor jou op een rijtje gezet. Ook kun je je Twitter en Facebook account koppelen aan deze app waardoor ook hiervan de nieuwste updates in deze app worden weergegeve

IMG_0003Dit is de begin pagina van de app. Op de homepage vind je de uitgelichte artikelen, het nieuws en flipboard picks.

IMG_0004Op de tweede pagina kun je de app verder personaliseren. Zo heb ik gekozen voor de onderwerpen stijl, sterren en muziek. Ook is het mogelijk om hier je Twitter en je Facebook account te koppelen aan de applicatie om ook daarvan de laatste updates op een rijtje te hebben.

IMG_0005Dit is de derde pagina. Eigenlijk is deze het zelfde als de tweede pagina. Het enige verschil is dat de Facebook en Twitter optie hier vervangen zijn door de door jou gekozen onderwerpen. Ook is het mogelijk om facebook pagina’s te volgen en op die manier op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Dit heb ik zoals je hierboven kunt zien voor de Grazia, de Glamour, de Cosmopolitan en een onderwerp genaamd ‘Swag’.

IMG_0006Op de vierde pagina heb ik nog niks inhoudelijks staan. Zoals je kunt zien komt hier dus een blokje met de optie ‘meer’ te staan. Wanneer je hier op klikt kun je zoeken naar onderwerpen en deze op die manier toevoegen aan jou flipboard.

IMG_0002 Hierboven een voorbeeld van een van de artikelen die wordt weergegeven van de Grazia Nederland. Aangezien dit een Facebook pagina is komen hier ook alleen afbeeldingen bij te staan. Ook worden de tweets onder aan het artikel weergegeve

IMG_0001Ook hier nog een artikel van de Grazia. Wanneer je hier op klikt ga je naar het gehele artikel of naar de website. Zo kun je gemakkelijk de artikelen lezen waar jij in geïnteresseerd bent. Om naar het volgende artikel te gaan veeg je simpel van onder naar boven over het scherm. Je flipt het artikel als het ware om. Zo blader je zo door al je informatie en inspiratie heen.

Flipboard is een gratis app en is te vinden in de Appstore. De applicatie is gemakkelijk naar jou interesses aan te passen en past op die manier dus eigenlijk bij iedereen.

Kende jij deze app al? Zo ja, welk onderwerp of welke onderwerpen raad jij aan?

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Regular stuff

2 Reacties op “Flipboard App

  1. Kiki

    Dit lijkt me echt de perfecte app voor mij, bedankt voor de tip!
    Ben blij dat ze het ook voor de Android hebben 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s