Mineral Blush Powder Etos

Afgelopen maandag zag je in het shoplogje van de Etos de blush al voorbij komen. Deze stond namelijk op de sale tafel en kostte nu €1,00 in plaats van een prijs rond de €5,00. Leuk meegenomen dus.

IMG_0153Ik vind de verpakking er leuk uit zien. Vrij simpel maar toch apart in vergelijking met andere blushes. Onderin het potje zie je de poeder zitten. Daarboven op zit een soort van kussentje waarmee de blush kan worden aangebracht. Ook heeft Etos er aan gedacht dat de blush natuurlijk ook onderweg wel eens een beetje bijgewerkt moet worden. Daarvoor zit er op het dopje een klein rond spiegeltje. Ook al is hij erg klein, beter iets dan niets toch?

foto (4) IMG_0154Het is niet mogelijk om helemaal bij de poeder te komen. Om blush uit de verpakking te krijgen draai je het grijze gedeelte naar de kant waar open staat aangegeven. Wanneer je nu de blush op de kop houdt en vervolgens op je wang aan brengt kleurt het kussentje langzaam aan roze. Weer eens wat anders! Ook dit vind ik super handig voor onderweg. Misschien niet 100% hygiënisch aangezien je het kussentje niet schoon kunt maken… Maar je hebt behalve dit potje geen andere tools nodig.

IMG_0155Met flits
IMG_0156Zonder flits

IMG_0157

Aangebracht.

De blush bevat een hele lichte subtiele shimmer. Op je huid geeft hij een zacht roze kleur. Ook deze is weer heel subtiel en geeft je gezicht een gezonde en warme glow. Verder is de blush met het kussentje netjes aan te brengen op je wangen. Wel wordt het door het kussentje wat lastiger om een duidelijke swatch te maken. Dat is dan weer jammer.

De blush komt van het Etos huismerk. Welke kleur het is kan ik eigenlijk niet echt met zekerheid zeggen. Ik vind als enige ‘003’ op de sticker aan de onderkant. Dit is wel zo klein gedrukt dat ik niet zeker durf te zeggen dat dit de kleur is. Ook weet ik zo niet of er nog meerdere kleuren verkrijgbaar zijn zowel normaal als in de sale. Bij de Etos hier hadden ze namelijk alleen deze kleur staan.

Wat vind jij van de verpakking?

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Beauty

2 Reacties op “Mineral Blush Powder Etos

  1. Ziet er als een mooie lieve kleur uit en shimmers maken het weer schattig! Het systeem ben ik nog niet tegengekomen, maar inderdaad handig, geen vliegend poeder meer. Leuke nagels ook!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s