Smokey Eyes Set Catrice

Hm, jammer weer al dat plakband op de verpakking van dit mooie palletje. Ik zag dit Smokey Eye palletje liggen bij de Kruidvat. Ik heb al verschillende smokey eye palletjes geprobeerd bijvoorbeeld die van NYC. Deze is dan toch net weer wat anders. Behalve de drie oogschaduws voor de look bevat dit palletje ook een eyeliner. Om de eyeliner aan te brengen heeft het palletje niet alleen een oogschaduw applicator maar ook een eyeliner kwastje.

IMG_0111
IMG_0112Het doosje is mooi stevig en het is gelijk duidelijk wat voor een palletje het is. De meest linkse kleur is de eyeliner en de andere drie kleuren zijn de oogschaduws voor de perfecte smokey eye look. Dit is het palletje 050 Smokey Eyes Set ‘Love, Peas & Harmony’. Ik weet niet zeker of er nog meer varianten van het palletje verkrijgbaar zijn. Deze heb ik niet zien liggen.

IMG_0113Met flits
IMG_0114Zonder flits

De oogschaduws zijn behoorlijk goed gepigmenteerd. Toch had deze naar mijn idee voor de perfecte smokey eye nog wat intenser mogen zijn. Alle drie de oogschaduws hebben een lichte shimmer in zich. De rechter oogschaduw swatch is bedoeld als highlighter, de middelste ooschaduw swatch is voor het bewegend ooglid en de meest linker oogschaduw is bedoeld om de arcadeboog te accentueren. De eyeliner in het palletje is mooi zwart maar zelf zou ik gewoon kiezen voor mijn eigen Catrice eyeliner omdat deze toch net iets beter dekt dan die in het palletje.

IMG_0115Dit is de applicator die bij het palletje zit. Voor de oogschaduw zit er een gewone spons applicator bij zoals we gewend zijn. Het kwastje is bedoeld om de eyeliner mee aan te brengen. Naar mijn idee is het kwastje te zacht en te lomp om een perfect en strak lijntje mee te zetten. Jammer… Toch is het wel leuk dat er aan is gedacht om deze wel in het palletje te doen aangezien niet iedereen altijd een gel eyeliner gebruikt.

Het palletje kost €4,49 en bevat 7,45 gram aan oogschaduw. Het palletje hoort in het normale assortiment van Catrice en is verkrijgbaar bij zowel de Kruidvat al de Trekpleister.

Hoevaak draag jij een smokey eye look?

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Beauty

2 Reacties op “Smokey Eyes Set Catrice

  1. Pingback: FOTD: Golden Stroke | aboutbeautyfashion

  2. Pingback: Ootd: New Year’s Eve | AboutBeautyFashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s