Fantasia Lip Lacquer

Begin november schreef ik over de sprookjesachtige collectie van Essence. Deze limited edition collectie genaamd ‘Fantasia‘ ligt sinds begin december in de schappen bij zowel de Kruidvat als de Trekpleister. Heel eerlijk gezegd was ik de collectie een beetje vergeten. Tot ik afgelopen week even snel de Kruidvat binnen liep met een vriendin en ineens deze collectie zag liggen. Jammer genoeg was het meeste al weg en daarom nam ik alleen de twee lip lacquer’s uit de collectie mee.

IMG_0093De verpakking van de lipglosses ziet er vrij simpel uit. Beide hebben ze een doorzichtige huls met een zwarte dop. Op de huls staat in zilver kleurige letters gedrukt wat voor een product het is en ook is de naam van de collectie te zien. De linker heeft de naam 01 Queen of my Cloud Castle en de rechter de naam 02 Take a Ride on Pegasus.

IMG_0094Het borsteltje om de lipgloss mee aan te brengen is wel wat anders dan bij de meeste lipglosses. Het midden is namelijk smaller dan het begin en het eind. Het uiteinde is eigenlijk meer een bolletje. Wel is de lipgloss hier netjes mee aan te brengen maar niet makkelijker of moeilijker dan anders.

IMG_0095

IMG_0096IMG_0097IMG_0098
Van links naar rechts: Naturel, 01 Queen of my Cloud Castle & 02 Take a Ride on Pegasus.

De glosses hebben een niet al te knallende kleur. Je ziet wel dat je een kleur en een mooie subtiele glans op je lippen hebt maar daar blijft het dan ook bij. De kleur van de swatch op mijn hand ziet er beter gepigmenteerd uit dan wanneer je hem hebt aangebracht op je lippen. Wanneer je houd van lipgloss die je lippen wel een kleur geven maar dit op een subtiele manier doen dan is dit echt iets voor jou. Hou je meer van echt gepigmenteerde kleuren dan zijn deze glosses geen aanrader voor jou.

Deze glosses komen uit de collectie Fantasia van Essence. Deze collectie is zeker nog tot eind december in de schappen bij de Kruidvat en de Trekpleister te vinden. De glosses kosten €1,99 per stuk. Weer lekker budget zoals we zijn gewend van Essence. Voor deze €1,99 heb je 4mL aan gloss. Ben je benieuwd naar andere producten uit deze LE? Kijk dan snel even hier *klik*.

Heb jij producten uit de LE Fantasia? Zo ja, welke en wat vind jij er van?

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Beauty

2 Reacties op “Fantasia Lip Lacquer

  1. Ondanks dat ze niet erg opvallen, vind ik ze er heel mooi uitzien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s