Gold ’n Silver Accent

Er zijn al verschillende posts voorbij gekomen in het teken van Kerst en Oud en Nieuw. Zo kwamen de top 10 luchtjes voor mannen en vrouwen voorbij maar ook en aantal leuke jurkjes voor de komende dagen. Zoals misschien een aantal van jullie weten ben ik vorig jaar ook een poos opzoek geweest naar een mooie goud kleurige eyeliner. Deze vond ik uit eindelijk bij de Claire’s. Dit was een glitter eyeliner. Vandaag twee mooie eyeliners van NYC in de kleuren goud en zilver.20121220-093312.jpgDe verpakking ziet er uit zoals we gewent zijn van NYC. Een zwarte dop en op de verpakking zijn zilveren letters gedrukt. De zilveren eyeliner heeft de naam ‘865 Silver Light’ en de gouden eyeliner de naam ‘864 Liquid Gold’.

20121220-101201.jpgBeide eyeliners hebben een fijn dun kwastje waarmee de eyeliner netjes is aan te brengen. Ook blijft er niet te veel aan het kwastje zitten door het stoppertje.

20121220-104228.jpgDe swatches. De goud kleurige eyeliner valt wat meer naar brons uit dan dat ik had verwacht. Beide kleuren dekken mooi en drogen snel op.

De eyeliners vind ik zeker een aanrader. Perfect voor de feestdagen! Het aanbrengen gaat gemakkelijk en ook blijven ze mooi zitten. De eyeliners kosten €2,99 per stuk en bevatten 4,7 mL.

Wat wordt jou party look?

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Beauty

3 Reacties op “Gold ’n Silver Accent

  1. Mooie eyeliners en feestelijk zin ze zeker. Blijven ze echt heel de dag zitten?

    Like

  2. Die goude is echt mooi, wie weet ga ik hem zelf ook nog wel scoren, wat een zacht prijsje zeg!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s