Time For Beanies

De naam klinkt behoorlijk apart. ‘Beanies’… Toch kennen we het eigenlijk allemaal al wel. Beanies zijn namelijk oversized en baggy mutsen. Lekker voor in de winter en echt perfect om het weer van vandaag mee te trotseren. Eerst waren de Beanies alleen op de mannenafdeling in de winkels te vinden, maar sinds dit jaar is het ook een echte trend voor vrouwen. Ze ontbreken dus zeker niet meer op de vrouwenafdeling. Zelf heb ik ook van dit soort oversized modellen qua mutsen. Misschien moet ik ze weer eens tevoorschijn gaan toveren om ze weer te gaan dragen.

De Beanies zijn al bij verschillende celebratie gespot. Waaronder Selena Gomez en Miley Cyrus dragen de Beanies bij hun outfits.

Ook Nicole Richie, Lauren Conrad en Taylor Swift zijn gespot met de Beanies. De Beanies zijn perfect voor een finishing touch aan een outfit. Ze geven het net dat beetje extra wat een outfit nodig heeft. Hieronder een aantal leuke Beanies!


Topshop – €16,00

Topshop – €16,00

hmprod

H&M – €7,95

Windsor – $12,90

V&D (Jack & Jones) – €12,95

Nu ga ik toch echt eerst maar eens mijn mutsen/Beanies tevoorschijn toveren als ik ze nog kan vinden! Door het weer is het hier namelijk niet echt mogelijk om het dorp uit te komen. Tenminste… Niet met de bus… Met de fiets is wel erg koud en lopend komen we niet héél erg ver hè… Genoeg tijd dus. Ga jij vandaag nog wat doen?

Wat vind jij van de Beanies? Zou jij er een dragen of ga jij er een kopen?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s