943 Smokey Greens & 942 Smokey Blues

Zaterdag kon je de Smokey eye palletjes van NYC al voorbij zien komen in een kleine shoplog. Omdat de post van gister niet online is gekomen komt er vandaag een tweede post online. In deze post de review van de twee palletjes met daarin de swatches!

Links op de foto zie je het palletje 942 Smokey Blues en rechts op de foto het palletje 943 Smokey Greens. De verpakkingen van de palletjes zien er simpel maar leuk uit. Ook wordt het gelijk duidelijk voor welke oogkleur welk palletje bedoeld is. Alle oogschaduws bevatten 1,6 gram aan oogschaduw. De primer en de illuminator bevatten beide 1,45 gram. Het is een vrij stevig doosje.

Links Smokey Greens & Rechts Smokey Blues. Allebei de palletjes bevatten een primer, een illuminator, een highlighter, een crease oogschaduw en een all over lid oogschaduw. Helemaal compleet dus voor een mooie smokey eye.

Links  de swatches van Smokey Greens en Rechts die van Smokey Blues. Zoals je kunt zien zijn alle kleuren erg mooi en goed gepigmenteerd. Wat me wel opvalt is dat bij beide palletjes de pigmentatie van de all over lid oogschaduw het minst is in vergelijking met de andere kleuren. Zelfs de highlighters zijn erg goed gepigmenteerd. Alle kleurtjes bevatten een lichte shimmer. Deze is niet te overdreven maar is wel aanwezig op een subtiele manier. Ik heb de kleuren van het Smokey Greens palletje inmiddels gedragen met het uitgaan en ze blijven echt prima zitten. Love it!

Deze palletjes zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat in het rek of de schappen van NYC. Het palletje kost €4,99 per stuk en is naar mijn idee echt de moeite waard. Toen ik deze palletjes meenam lag er geen variant voor bruine ogen in de schap, ik denk dat deze was.

Wanneer draag jij smokey eyes? Welke van deze twee palletjes zou jij wel willen proberen?

LET OP! Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas acht personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier! LET OP: De winactie loopt 29 september ten einde! Dus doe nog snel mee!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s