Nivea Testpanel

Even iets wat ik perse met jullie moet delen! Ik zag het op facebook voorbij komen en eigenlijk is het gewoon super leuk om niet tegen jullie te vertellen dat het kan. Nivea komt namelijk regelmatig met leuke acties op facebook. Ook nu kun je je inschrijven voor een testpanel om zo het nieuwe product van nivea te testen.

Foto: GOED NIEUWS – Wij zoeken ipv 100 nu 500 testers voor het revolutionaire nieuwe product van NIVEA. Geef je voor maandag op via http://bit.ly/Test_Panel en deel deze unieke kans met jouw vrienden! Wij kunnen niet wachten om de ervaringen met jullie te delen!Normaal kiest Nivea 100 testpersonen uit maar deze keer mogen maar liefst 500 personen het nieuwe product testen. Inschrijven voor het testpanel kan tot en met zondag 16 september.

Zelf vind ik de producten van Nivea altijd er fijn in gebruik. Mijn huid wilt nog wel eens overreageren op bepaalde producten, maar dit is bij de producten van Nivea is dit nog nooit gebeurt.

Heb jij je al ingeschreven voor het testpanel? Wat vind jij van de producten van Nivea? Favoriet?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas acht personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Beauty

2 Reacties op “Nivea Testpanel

  1. Lonneke

    Thanks for sharing!! Ga me zeker aanmelden x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s