Swatches Essence Pigments

Gisteren is het niet meer gelukt om de swatches van de pigments nog online te zetten. Eer dat ik thuis was was het namelijk al 11 uur en tsja, eigenlijk was ik toen wel aan m’n bed toe. Vandaag daarom dus de swatches van de pigments. De kleuren die ik in mijn bezit heb zijn 03 Box of Chocolats, 04 Broadway Starlet, 08 Cop & Copper, 11 Cotton Candy, 14 Strawberry Smoothie, 15 Pure Love, 18 Little Mermaid en 19 Kiss the Frog.


De verpakkingen van de pigments zien er vrij simpel uit. het zijn doorzichtige potjes met daarin de gekleurde pigments. Wanneer je de dop er afdraait komt er een doseer dopje tevoorschijn met gaatjes daarin. Over de gaatjes zit nog een plakkertje geplakt om te voorkomen dat de pigments al allemaal uit het potje liggen voordat je hem thuis hebt.

Op de foto zie je van links naar rechts de swatches van  03 Box of Chocolats, 04 Broadway Starlet, 08 Cop & Copper en 11 Cotton Candy. Alle kleurtjes zijn behoorlijk goed gepigmenteerd. Ook bevatten alle pigments een duidelijke shimmer. De enige oogschaduw die je minder ziet is de kleur 04 Broadway Starlet. Dit komt doordat dit echt een pure glitter pigments is. Het is dus niet echt een poeder zoals de andere pigments.

De swatches van links naar rechts: 15 Pure Love, 14 Strawberry Smoothie, 18 Little Mermaid en 19 Kiss the Frog. Ook deze kleuren zijn mooi gepigmenteerd netzo als die van de vorige vier swatches. Ook deze pigments bevatten allemaal een shimmer. Geen enkele matte kleur te zien dus. De pigments zijn gemakkelijk aan te brengen en hebben een minimale fall-out.

Er zijn in totaal twintig verschillende kleuren verkrijgbaar van de pigments. Een potje met pigments bevat 2,5 gram aan poeder. Je kunt de pigments in combinatie met de speciale nail-, lip of oog basis ook anders gebruiken dan als oogschaduw. Per potje betaal je €2,59. Essence kun je vinden in de schappen van de Kruidvat.

Heb jij een van deze pigments? Zo ja, welke kleur en hoe bevalt die?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas zeven personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

 

 

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Beauty

3 Reacties op “Swatches Essence Pigments

  1. Lonneke

    Super gaaf! Ik denk dat ik 08,18,19 wel ga halen :)x

    Like

  2. Pingback: FOTD: Uitgaanslook | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s