Losse oogschaduw poeders Cucuba

Je hebt al verschillende producten uit de Cucuba collectie van Catrice voorbij kunnen zien komen. Vandaag de laatste producten die ik uit deze limited edition collectie heb, de losse oogschaduw poeders. Ik heb de kleuren 01 Sunny Side, 03 Salsa Cubana, 04 Havana Drum en 05 Take it mint. 

Van links naar rechts: 03 Salsa Cubana, 04 Havana Drum, 01 Sunny Side & 05 Take it mint

De potjes zien er simpel maar leuk uit. Ze hebben net zo als de andere producten uit de Cucuba collectie een bruine dop met daarop de opdruk van de collectie (meerdere keren ‘Cuba’). De onderkant van de potjes zijn doorzichtig waardoor je de kleurtjes al kunt zien. Een potje bevat 2 gram aan oogschaduw. Best veel dus!

Wanneer je het dekseltje van het potje draait komt er een plastic dopje tevoorschijn. Hierover zit de eerste keer nog een plakkertje zodat niet alle oogschaduw door het potje heen vliegt. Wanneer je het stickertje er afhaalt komen er negen gaatjes tevoorschijn.

Sorry dat de eerste swatch er zo wazig uitziet. Ik ben op dit moment een beetje aan het uitproberen hoe ik dit het mooiste en beste op de foto kan krijgen alleen het wilt nog niet altijd precies zo lukken als ik wil. Over de swatches. Stuk voor stuk zien ze er mooi uit. Goed gepigmenteerd, allemaal een lichte shimmer en mooie vrolijke kleurtjes. De eerste swatch van 03 Salsa Cubana is een roze/peach kleurige oogschaduw. Daarnaast 05 Take it Mint. Dit is een frisse blauw groene kleur. 01 Sunny Side spreekt voorzich. Een gele oogschaduw. De laatste oogschaduw is de kleur 04 Havana Drum. Dit is een bruine koper kleur oogschaduw. De oogschaduws zijn redelijk makkelijk aan te brengen en blijven mooi zitten. Misschien een look met alle vier de kleurtjes? Ik denk wel dat dat een leuke uitdaging gaat worden!

Deze pigments maken deel uit van de Cucuba limited edition collectie van Catrice en kosten €2,99 per stuk. Deze collectie ligt volgens mij op dit moment nog in de schappen van Catrice. Benieuwd naar andere producten uit deze collectie? Kijk dan snel even hier! Nagellak: 01 Sunny Side02 Reggaeton03 Salsa Cubana04 Havana Drum en 05 Take It MintBenieuwd naar de lipsticks uit deze collectie? Kijk dan snel even hier! Psst! Ook is er al een FOTD verschenen waarin ik de kleur 03 Salsa Cubana gebruik: FOTD: Peach & Pink

Heb jij een van deze losse oogschaduws? Wat vind jij er van?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas zeven personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Beauty

4 Reacties op “Losse oogschaduw poeders Cucuba

  1. Deze LE heeft echt lieve oogschaduws, vooral take it mint =]!

    Like

  2. ik heb alle 5 de kleuren, ze zijn erg mooi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s