Liquid Lip Tint Catrice

Eerder deze week kon je al de blushes en de highlighter uit het nieuwe assortiment van Catrice voorbij zien komen. Behalve dat kocht ik ook nog twee kleuren van de liquid lip tinten. Ik kocht de rode genaamd 010 Red My Lips en een roze genaamd 030 Are You Red-y?. 

 

De verpakking ziet er leuk uit. Hij is vierkant, doorzichtig, een zwarte dop en er staat in zilvere letters opgedrukt dat het de Liquid Lip Tint is. Wanneer je de dop van de lip tinten afdraait komt er een lipgloss borsteltje te voorschijn waarmee je de lip tint op je lippen kunt aanbrengen. Lekker gemakkelijk.

Links de swatch van 010 Red My Lips. Dit is een rood oranje lip tint. Super mooi. Wanneer je de lip tint aanbrengt voelt deze nat aan. Hij droogt gelukkig wel snel op en voelt niet echt vervelend aan op je lippen. De 010 Rem My Lips geeft je lippen een mooie frisse en subtiele rode kleur. De rechter swatch is van 030 Are You Red-y?. Dit is een roze lip tint. Ook deze is nat wanneer je hem aanbrengt op je lippen maar droogt snel en zonder te vlekken op. Ook blijven beide lip tinten goed zitten op je lippen. 030 Are You Red-y? geeft je lippen een mooie roze kleur.

Deze lip tinten zijn in drie kleuren verkrijgbaar. De 020 Wine-Tastic heb ik niet genomen omdat ik die kleur niet helemaal mijn ding vond. De liptinten kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat in de schappen van Catrice.

Kijk hier voor meer nieuwe Catrice producten:
– Nieuwe producten
– Oude producten
– Shoplog
– Blushes 010 & 020030 & 040050 & 060
– Highlighting powder

Wat vind jij van deze lip tinten?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas zes personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Beauty

3 Reacties op “Liquid Lip Tint Catrice

  1. Lonneke

    Heb je ook foto’s van hoe het op je lippen opdroogt? Ben benieuwd!!

    Like

  2. Pingback: FOTD: Uitgaanslook | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s