050 Apropos Apricot & 060 Rosewood Forest

Vier van de zes blushes zijn al gereviewd dus vandaag de laatste twee. Daarna voorlopig even geen blushes meer, tenzij hij natuurlijk echt helemaal geweldig is. 

050 Apropos Apricot
060 Rosewood Forest

Nog een keer in het kort: De verpakking ziet er het zelfde uit als de defining duo blushes uit het vorige assortiment alleen deze blush bestaat uit één kleur i.p.v. twee kleuren. Verder ziet het doosje er mooi, simpel maar toch chique uit.


De linker swatch is die van 050 Apropos Apricot. Dit is de tweede blush met shimmer. Ook dit is een beetje een peach kleurige blush alleen is deze iets lichter van kleur dan de andere peach blushes. Dit zou dus ook een perfecte blush zijn voor meiden en vrouwen met een lichte huid.

De rechter swatch is die van 060 Rosewoon Forest. Dit is weer gewoon een matte blush. Het is een behoorlijk donkere bruin roze kleur. Niet geschikt voor de lichte huidjes onder ons dus. Wel staat hij super mooi als je een (zon) getinte huid hebt. Ook kun je deze blush prima gebruiken om schaduw in je gezicht te creëren. 

De nieuwe make-up producten uit het assortiment van Catrice zijn al verkrijgbaar bij de Kruidvat allemaal voor een fijn prijsje. Deze blushes kosten namelijk €3,49 per stuk. Dit waren de laatste twee blushes uit het nieuwe assortiment van Catrice. De review van blush 010 Toffee Fairy, 020 Rose Royce, 030 Love & Peach en 040 Think Pink nog niet gezien? *Klik* & *Klik*. Hier de namen van alle zes de blushes op een rij: 010 Toffee Fairy, 020 Rose Royce, 030 Love & Peach, 040 Think Pink, 050 Apropos Apricot en 060 Rosewood Forest.

Welke van de zes blushes vind jij het mooiste?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas zes personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Beauty

2 Reacties op “050 Apropos Apricot & 060 Rosewood Forest

  1. Pingback: Prime and Fine Highlighter Powder | aboutbeautyfashion

  2. Pingback: Liquid Lip Tint Catrice | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s