010 Toffee Fairy & 020 Rose Royce

Gisteren liet ik in het shoplogje de foto met alle zes de nieuwe blushes zien. Vandaag review ik de eerste twee van de zes. De blushes die ik vandaag review hebben de naam 010 Toffee Fairy en 020 Rose Royce.


De verpakking van de blushes ziet er het zelfde uit als die van de defining duo blush uit het vorige assortiment alleen hebben de nieuwe blushes slechts één kleur. Ik vind de doosjes er mooi uit zien. Ze zijn wel redelijk simpel maar het heeft ergens ook wel weer iets chique’s.

De eerste blush 010 Toffee Fairy heeft een lichte shimmer in zich. (Zie linker swatch). Het is een beetje een oud roze kleur die wat meer naar het bruin neigt dan naar het roze. Toch vind ik hem er wel erg mooi uit zien. Verder is de blush redelijk goed gepigmenteerd. Door de redelijke pigmentatie is de blush zowel licht als donker aan te brengen en past hij naar mijn idee dus bij veel verschillende huidjes.

De tweede blush 020 Rose Royce is een matte blush. (Zie rechter swatch). De kleur van de tweede blush zit een beetje tussen licht roze en peach kleur in. Ook deze blush heeft wat betere pigmentatie dan 010 Toffee Fairy. Toch is ook deze niet te licht of te donker. Ook deze blush staat denk ik bij veel huidjes super mooi. 

De producten uit het nieuwe assortiment van Catrice zijn al in de winkels te vinden, dus ook deze blushes. Ze zijn verkrijgbaar voor €3,49 per stuk bij de Kruidvat. De andere blushes zullen de komende dagen in een review voorbij komen. Hier alvast de namen van alle zes de blushes op een rij: 010 Toffee Fairy, 020 Rose Royce, 030 Love & Peach, 040 Think Pink, 050 Apropos Apricot en 060 Rosewood Forest.

Naar welk van de twee blushes gaat jou voorkeur?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas zes personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Beauty

4 Reacties op “010 Toffee Fairy & 020 Rose Royce

  1. Pingback: 030 Love & Peach & 040 Think Pink | aboutbeautyfashion

  2. Pingback: 050 Apropos Apricot & 060 Rosewood Forest | aboutbeautyfashion

  3. Pingback: Prime and Fine Highlighter Powder | aboutbeautyfashion

  4. Pingback: Liquid Lip Tint Catrice | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s