By Beauty Bloggers

Misschien heb je het al voorbij zien komen ergens op een blog. Er is een nieuw forum speciaal voor (beginnende) beauty bloggers! Super leuk! Het forum By Beauty Bloggers is gestart door Evelien van de blog MissEvie.nl. Ook hebben de blogsters  Deb van Beautygoddess, Rebecca van De IJsprinses en Cynthia van Beauty Koning geholpen bij het ontwikkelen van dit leuke forum.

Wat kun je er allemaal doen?

Op By Beauty Bloggers kun je kletsen, tips kunnen uitwisselen en hun eigen blog kunnen promoten. Ook kun je je blog laten beoordelen door andere beauty blogsters om op die manier feedback te krijgen en zo je blog te verbeteren. Extra leuk is dat er iedere maand een beautybloggers-competitie word gehouden waar je kans maakt op de spotlight-plek op de hoofdpagina! 

Ben jij geen beauty blogster? Dan niet getreurd want ook jij kunt terecht op By Beauty Bloggers! Wanneer jij regelmatig beautybloggers volgt kun jij lekker meelezen en kletsen op het forum. Het enige verschil is dat beautybloggers exclusiviteit hebben, alleen zij mogen een discussie starten.

Ik vind dit echt een super leuk idee en ga zeker regelmatig een kijkje nemen op ByBeautyBloggers.nl! Leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken en mede blogsters te leren kennen!

Pssst, ik heb ook al een profiel aangemaakt op By Beauty Bloggers! Hier mijn profiel!

Ga jij ook een profiel aan maken?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas drie personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Regular stuff

2 Reacties op “By Beauty Bloggers

  1. MissEvie.nl

    Super leuk stukje meid! 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s