Precious Nectar C01

Eyeliner is een make-up product dat ik dagelijks gebruik. Gewoon zo’n standaard product tijdens je ochtend ritueel. Wel draag ik dan gewoon zwarte eyeliner. Af en toe donker blauwe eyeliner. Ook heb ik nog een paarse en een gouden eyeliner maar die gebruik ik amper. 

Ja hoor… Al weer plakband! En deze is er gewoon niet af te krijgen:(

De verpakking vind ik er wel leuk uit zien. Ook deze eyeliner komt uit de Coolibri collectie van Catrice. Dit kun je ook weer zien aan de zilveren bloementjes en de coolibri onder de dop.

Wanneer je de eyeliner opendraait komt er een dun kwastje te voorschijn. Ook zit er in het flesje een stoppertje waardoor er geen druppels aan het kwastje kunnen gaan hangen en je dus niet te veel eyeliner hebt om een mooi lijntje mee te maken. Door het dunne kwastje is de eyeliner gemakkelijk aan te brengen.

Met het kwastje kun je mooie dunne, maar ook dikke lijntjes zetten. De eyeliner is mooi gepigmenteerd. Het is een gouden kleur maar er zitten niet echt glitters in. Het is echt gewoon een goudkleurige eyeliner en dus geen glitter eyeliner. I like! Ook blijft de eyeliner netjes op z’n plaats zitten.

Deze eyeliner komt zoals ik al vertelde uit de Limited Edition collectie genaamd Coolibri van Catrice. Deze eyeliner kost €2,99 per stuk. Deze LE ligt de maanden juli en augustus in de winkel. Benieuwd naar meer producten uit deze Limited Edition collectie? Kijk dan snel hier!

Gaat jou voorkeur uit naar een gouden glitter eyeliner of een gouden eyeliner zoals deze? En waarom?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment heeft pas één persoon aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Beauty

3 Reacties op “Precious Nectar C01

  1. Pingback: LE Coolibri ‘Colour Refreshing Lip Balm’ | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s