H&M lakjes

Oeeee, Op de blog van Vera Camilla zag ik deze super mooie lakjes van de H&M. Een mooi roze lakje en een super glitter lakje.

De twee schattige lakjes zitten in een doosje met een soort van panter vlekjes er op. Beide flesjes bevatten 7 mL. Dit setje kost €2,95.

De flesjes zelf zien er vrij simpel uit. Een zwarte dop, een rond flesje en de enige tekst die er op staat is de hoeveelheid nagellak en ‘nail polish’. Wel hebben beide lakjes een eigen naam. Het glitterlakje heeft de naam ‘Zoo’ en het roze lakje heet ‘City’.


En de swatch! Op de foto draag ik twee laagjes roze nagellak. Op mijn ringvinger heb ik eerst één laagje roze nagellak aangebracht en vervolgens twee laagjes van het glitterlakje. Beide lakjes dekken mooi, gemakkelijk en egaal. Ook drogen ze redelijk snel. En de glitters in het lakje… Woaw, wat een super glitters!

Deze lakjes kun je zowel vinden in een H&M met als een H&M zonder make-up producten. Ik heb het setje namelijk gehaald in de H&M zonder uitgebreide make-up afdeling in Arnhem. Daar lagen ze bij de kassa in een bak. Ze kosten maar €2,95, lekker budget dus!

Hou jij van glitterlakjes? Hoe (bijv. met welke kleur) zou jij het glitterlakje combineren?

Doe jij al mee met de b-day winactie? Zo niet, kijk snel hier!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Nails

2 Reacties op “H&M lakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s