Etos spaar actie

Het foldertje van de Etos viel bij ons in de brievenbus en toen zag ik iets leuks! Een spaar actie voor gratis nagellakjes. Bij besteding van €15,00 ontvang je één van de acht gratis nagellakjes naar keuze. Ook zijn er bepaalde producten waarbij je zowiezo een nagellakje krijgt. Deze week krijg je bijvoorbeeld bij Garnier het tweede product gratis EN een extra gratis nagellakje.

Ook zijn er nu super leuke zomerse zonnebrillen te koop bij de Kruidvat voor maar €9,99 per stuk. Deze kun je krijgen in de kleuren geel, rood, turqoise en oranje.


Vroeger hadden ze van die armbanden die je wanneer je ze op je arm slaat rondom je pols ‘klikken’. Ze nemen daardoor de perfecte pasvorm rondom je pols aan. Ook deze zijn in verschillende kleuren te krijgen. (Rood, oranje, geel en lila.) Ook deze kosten €9,99 per stuk. Verder zijn er nog vijf limited edition lakjes te vinden bij de Etos voor maar €2,49. Deze is er in de kleuren roze, oranje, blauw, rood/roze en geel.

Ook zijn de nagellakjes er in stripers om leuke nail-arts mee te maken voor maar €1,99 per stuk.

Als laatste viel deze clutch mij op. Hij voldoet zeker aan de colorblocking trend van deze zomer. Deze is verkrijgbaar voor €7,99.

Ga jij iets van deze items kopen?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Beauty, Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s