Express dry-drop Essence

De Express Dry-drops van Essence liggen al een poosje in de schappen. Eerlijk gezegd geloofde ik zelf niet echt in de werking van deze druppeltjes, maar toch besloot ik uiteindelijk deze toch maar uit te proberen.

Het flesje ziet er simpel uit. Op het flesje is gedrukt wat er op moet staan. De naam van het merk, de inhoud en wat de druppeltjes doen. In het dopje zit een klein pipetje. Je knijpt in het rubbere gedeelte boven op de dop waarmee je wat van de druppels in het buisje zuig. Wanneer je het buisje boven je nagels houd knijp je weer in het rubbertje. Dan valt er een druppeltje uit. Hierdoor zijn de druppels gemakkelijk aan te brengen. Wel moet je 1 à 2 druppeltjes aanbrengen op je nagels (Dit ligt aan de lengte van je nagels). Hierdoor krijg je een klein beetje een klieder boel. Na ongeveer 1 à 2 minuten kun je de overtollige vloeistof weg halen met een doekje en is je nagellak ook al bijna droog! De druppels werken dus zeker wel! Ik vind de druppels echt heel erg handig. Je nagellak is veel sneller droog dan anders waardoor dat de kans op het stoten van je nagels minimaal wordt.

Één flesje met deze druppeltjes kost €1,99. Het flesje bevat 8mL aan vloeistof. Hier kun je naar mijn idee behoorlijk lang mee doen. Ik heb de druppeltjes nu een aantal keer gebruikt en ik ben er zeker enthousiast over. Want wat is er nou vervelender dan het afstoten van je nagellak net voordat deze droog is.

Kende jij deze express dry-drops al? Wat zijn jou ervaringen er mee?

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Beauty, Nails

4 Reacties op “Express dry-drop Essence

  1. Pingback: B-day Winactie! | aboutbeautyfashion

  2. Pingback: Update b-day winactie | aboutbeautyfashion

  3. Pingback: Einde bday winactie | aboutbeautyfashion

  4. Pingback: Uitslag Bday Winactie! | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s