How to: Nailfolies

Gisteren liet ik jullie in een shoplogje verschillende nailfolies zien die ik heb gekocht. Vandaag een how to hoe je het beste de nailfolies aan kunt brengen zodat ze mooi en glad op je nagels komen zonder bubbels!

Om te beginnen vijl je eerst je nagels in een mooie vorm. Duw daarna je nagelriemen omhoog. Vervolgens haal je met een polijst vijl het bovenste olie laagje van je nagels af. Veeg met een watten schijfje de stof van je nagels af. Nu zijn je nagels klaar om de nailfolies aan te brengen.


Haal het bovenste folie van het velletje af.

Knip de nailfolies uit die het dichtste in de buurt komen van de breedte van je eigen nagel. Wanneer de nailfolies te breed zijn voor je nagels kun je deze wat op maat knippen. Knip niks van de lengte van de nailfolies af! Dit komt later! Wanneer je dit nu al doet is de kans groot dat je de nailfolies te kort afknipt en ze dus te klein zijn voor op je nagels en dat is natuurlijk zonde.


Leg de nailfolie zo dicht mogelijk tegen je nagelriem aan. Zorg er verder voor dat de nailfolie recht over je nagel ligt. Druk de nailfolie voorzichtig vast vanaf de nagelriem naar de tip. Eerst de linkerkant en dan de rechterkant (of andersom). Strijk als het ware tijdens het aanduwen de folie er op. Hierdoor voorkom je bubbels onder je nailfolies.


De nailfolie is natuurlijk veel te lang. Deze moet je dan ook korter maken. Hoe? Zie de volgende afbeelding.


Vouw het te lange gedeelte van de folie over je nagel.


Vijl in ongeveer een hoek van 45 graden het te lange gedeelte er af. Beweeg de vijl alleen van boven naar beneden langs je nagel en niet andersom! Wanneer je de vijl van onder naar boven lang je nagel beweegt gaat de folie los!Vijl net zo lang van boven naar beneden door tot dat de nailfolie door is zoals de afbeelding hierboven. Je moet het randje er echt afvijlen tot hij helemaal los is en niet het laatste stukje er af trekken want dan kun je de nailfolie ook weer los trekken.


Drie nagels gedaan.


Het eindresultaat. Je kunt nog een topcoat aanbrengen over de nailfolies. Mij is alleen opgevallen dat deze na een poosje als een velletje loslaat van de nailfolie. Wel zou je deze op het randje van je tip kunnen aanbrengen om te voorkomen dat het randje los laat. De nailfolies blijven ongeveer drie dagen netjes op je nagels zitten. Wel moet je opletten dat je bijvoorbeeld niet te lang met je handen in warm water zit. Door middel van warm water verwijder je de nailfolies namelijk weer. Hierdoor laten ze dus los!

Ik hoop dat je deze how to van nailfolies duidelijk vind en als je het zelf ook een keer gaat proberen ben ik benieuwd naar het resultaat!

Wat vind jij van nailfolies? Ga jij het uitproberen?

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Nails

2 Reacties op “How to: Nailfolies

  1. Ik wil het best nog eens proberen hoor!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s