Catrice LE Coolibri

In juli komt Catrice weer met een nieuwe Limited Edition collectie! Het is een kleurrijke collectie en dus perfect voor de zomer. 

Als eerst deze mooie lipglosses. Dit zijn vier mooie zomerse kleurtjes. Van boven naar beneden: Birds Flying High, Feathery Pink, Gorgeous Blossom, Exotica. Deze lipglosses zullen €3,95 gaan kosten.

Ook deze mooie lipbalsem en jelly cheek tint horen bij de collectie. De lipbalsem geeft je lippen een zacht roze kleurtje. De jelly cheek tint is bedoeld om je een zomerse blos te geven. Colour Refreshing Lip Balm – €4,99, Jelly Cheek Tint – C01 Abloom – €3,99 .

Dit zijn vier leuke eyeshadow pennen. Wat de naam van deze vier pennen is weet ik jammer genoeg niet. Wel weet ik dat deze €3,49 per stuk zullen gaan kosten.

Lakjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in een nieuwe collectie. De lakjes heten Birds Flying High, Twist of Lemon, Abloom, Exotica en Virgin Forest. Deze lakjes zullen €2,49 gaan kosten.

Persoonlijk vind ik dit een erg mooie en vrolijke Limited Edition collectie. Ik ga er ook zeker wat van aanschaffen. Ik ben vooral erg benieuwd naar de Jelly Cheek tint, de lipbalm en de lakjes uit de collectie. Deze collectie zal in juli (misschien augustus) hier in Nederland uitkomen. Nog even wachten dus… Maar ik denk dat deze collectie het wachten wel waard is.

Wat vind jij van deze collectie? Wat is jou favoriete product?

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Beauty

2 Reacties op “Catrice LE Coolibri

  1. Pingback: LE Coolibri ‘Jelly Cheek Tint’ | aboutbeautyfashion

  2. Pingback: Precious Nectar C01 | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s