EK-dress Modemeisjes voor Lake Side

In 2010 was het Bavaria jurkje gemaakt door Sylvie van der Vaart een groot succes. Ieder jaar weer verschijnen er verschillende nieuwe jurkjes en outfits om helemaal in de stemming te komen voor het EK of WK van dat jaar. Nu staat het EK ook weer voor de deur en ja, daar horen dus ook weer leuke outfits bij! Normaal ben ik niet zo enthousiast over deze jurkjes aangezien ze vaak al snel vormloos vallen. Het jurkje waar ik het vandaag over wil hebben daarentegen is alles behalve vormloos. Dit EK jurkje is ontworpen door De Modemeisjes. (Lees hier het persbericht)

Deze jurkjes zijn gewoon hartstikke sexy, stijlvol en vrouwelijk! Perfect dus voor het EK. Deze jurkjes zijn gemaakt van denim en kunnen op verschillende manieren gestyled worden. Ze zijn simpel maar toch elegant zoals het persbericht al zegt.

Het jurkje maakt deel uit van de Spring/Summer collection die De Modemeisjes maken voor Lake Side. Even kort wat informatie over Lake Side zodat je een beetje weet wat je van het jurkje kunt verwachten!

Lake Side is dé autoriteit op jeansgebied. Een formule die duidelijk en onderscheidend is, en daarom zo succesvol. De collectie is vernieuwend, wisselend en aantrekkelijk geprijsd. Lake Side verkoopt naast de eigen merken Refill & Construction voor heren en Sensation & Winck voor dames, ook merken als Twinlife, Il Dolce en LTB. Lake Side is inmiddels uitgegroeid naar een landelijke formule met ruim 90vestigingen in Nederland en een online webshop. Dit jaar worden er nog 15 vestigingen geopend en daar zullen de komende jaren nog eens 100 vestigingen bijkomen.”

Deze elegante, sexy, stijlvolle en vrouwelijke EK-dress van onze Modemeisjes is te koop van 7 t/m 12 juni via http://www.lakeside.nl. Behalve via de site zal het jurkje ook te vinden zijn in de 90 vestigingen van Lakeside. Kijk op de site voor een verkooppunt dicht bij jou in de buurt.

Wat vind jij van dit EK jurkje? Kende jij De Modemeisjes al?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s