Essence April Soul Sista

Nog maar net ligt de nieuwe ‘Seasons of Extreme’ collectie in de schappen van Essence en nu al staat de nieuwe collectie ‘April Soul Sista’ er aan te komen. Vanaf half maart/begin april ligt deze collectie in de schappen. April Soul Sista is een collectie met veel vrolijke kleurtjes maar ook de nude trend is er in terug te zien. Kijken jullie meer?

Hierboven zie je de gehele collectie. Mijn eerste reactie: ‘Een vrolijke collectie die goed past bij de color blocking trend en de nude trend. Perfect voor de Lente dus!’

Essence Soul Sista Eyeshadow Palette Hey Soul Sista Spring 2012 Essence Soul Sista Collection for Spring 2012  Information, Photos & Prices

Essence Soul Sista Eyeshadow Palette Call it Boogie Spring 2012 Essence Soul Sista Collection for Spring 2012  Information, Photos & Prices

01- Hey Sista, Soul Sista
02- Call it Boogie

Mooie pallet met verschillende kleuren. Het bovenste pallet heeft wat meer knal kleurtjes als de onderste, maar beide palletjes zien er leuk en mooi uit. Beide palletjes zullen €2,99 gaan kosten.

 Essence Soul Sista Glitter Eyeliner Spring 2012 Essence Soul Sista Collection for Spring 2012  Information, Photos & Prices

01- James favorite brown
02- diving @ swimmingpool

Twee glitter eyeliners met beide een uitgesproken kleur. Niet helemaal mijn ding maar ze lijken me wel leuk voor bijvoorbeeld met uitgaan. Deze glitter eyeliners zullen €2,29 gaan kosten.

Essence Soul Sista Lipgloss Spring 2012 Essence Soul Sista Collection for Spring 2012  Information, Photos & Prices

 01- Shake your booty
02- Lounge chair affair

Dit zijn de twee lipgloss kleuren uit de collectie. Twee mooie kleuren. De eerste is een lipgloss met een lichte shimmer er in en de tweede is een mooie roze lipgloss. Ook valt het me op dat dit een andere verpakking is als dat we gewend zijn van Essence! Leuk! Deze zullen €1,79 gaan kosten.

Dit is een liquid bronzer. Zelf gebruik ik wel eens een poeder bronzer in de zomer maar ik heb nog nooit een liquid bronzer gebruikt! Ben benieuwd! Deze zal €2,49 gaan kosten.

Essence Soul Sista Bronzing Powder Spring 2012 Essence Soul Sista Collection for Spring 2012  Information, Photos & Prices

Hierboven een bronzing powder. Dit ken ik wel in tegenstelling tot de liquid bronzer. Leuk detail dat tekst patroon in de bronzer. Deze zal voor €2,99 in de schappen te vinden zijn.

Dit is een powder brush. Essence kwam al met een smokey eye brush, een eyeliner brush, een eyeshadow brush, een powder brush en een blush brush. De vorige powder brush had een lang ‘handvat’ en heeft een platte kwast in tegenstelling tot deze nieuwe brush. Deze nieuwe brush gaat €3,99 kosten.

Essence Soul Sista Nail Polish Spring 2012 Essence Soul Sista Collection for Spring 2012  Information, Photos & Prices

01- chilled orange
02-James favorite brown
03-Lounge chair affair
04-Totally retro nude
05-Mojito green

Ook zijn er natuurlijk weer nieuwe nagellakjes te vinden in de nieuwe collectie. Vier lekkere lente kleurtjes en een mooie nude kleur. Deze lakjes zullen net zo als de color & go lakjes €1,79 gaan kosten.

Alle producten uit de nieuwe collectie zijn dus lekker budget zoals we zijn gewend van Essence! De collectie is vanaf half maart/begin april in de schappen van de Kruidvat te vinden. (Nog héél eventjes wachten maar hij is er bijna!)

Ga jij iets kopen van deze April Soul Sista collectie? Wat is jou favoriet?

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Beauty

4 Reacties op “Essence April Soul Sista

 1. Wauw dit lijkt me een heel erg leuke collectie!

  Like

 2. Ik vind het een mooie collectie. Ik ben zoooooo gek van oogschaduwpaletten :p must haves 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s