De perfecte eyeliner

Veel vrouwen gebruiken dagelijks eyeliner. Je kunt eyeliner gebruiken op je onderste wimperrand maar ook boven je je bovenste wimperrand. Eyeliner zorgt er voor dat je blik wordt geopend. Maar ja, allemaal makkelijk en leuk gezegd. Hoe breng je nou je eyeliner gemakkelijk en zonder te knoeien aan?

Zelf maak ik gebruik van een gel eyeliner. Eerst maakte ik altijd gebruik van een liquid eyeliner maar deze vervaagde al erg snel. Een poosje geleden vond ik een niet al te dure gel eyeliner met eyeliner penseel van de essence. Deze is waterproof en blijft dus langer zitten. Wel is het in het begin erg wennen omdat je een andere vorm kwast hebt als eerst. Hieronder volgen een aantal simpele stappen voor het aanbrengen van eyeliner. Om te beginnen met eyeliner is het het makkelijkste om gebruik te maken van een liquid eyeliner. Gebruik je al langer eyeliner dan is het na even oefenen ook goed mogelijk gebruik te maken van een gel eyeliner!

Om te beginnen is het nodig om te controleren of er niet te veel eyeliner aan het kwastje zit. Trek vervolgens met je linkerhand je oog  strak en breng een zo dun mogelijk lijntje aan vlak langs je wimperrand. (Wanneer je linkshandig bent trek dan je oog met je rechterhand strak) Begin hiermee bij je binnenste ooghoek en werk het lijntje zo verder uit naar buiten. Zorg er goed voor dat het lijntje vast langs je wimperrand op gaat want anders zie je als het ware een opening en dat is niet mooi. Zorg er ook voor dat je niet te veel op het penseeltje druk. Als je te veel drukt wordt het lijntje namelijk al snel te dik.

Je zou voor een echte ‘cat look’ kunnen gaan door het lijntje van je eyeliner voorbij je oogrand nog wat verder te laten lopen. Wanneer je een niet al te harde uitstraling wilt creëren breng dan geen eueliner aan op de onderste wimperrand maar alleen boven je bovenste wimperrand. In plaats van eyeliner zou je hier gebruik kunnen maken van een oogpotlood of wat donkere ogenschaduw. Als je nog niet helemaal thuis bent in het aanbrengen van eyeliner breng deze dan aan voordat je je ogenschaduw aanbrengt. Hierdoor kun je dan nog eventuele foutjes wegwerken.

 Gebruik jij eyeliner? Zo ja, heb jij nog goede tips voor het aanbrengen ervan?

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Beauty

3 Reacties op “De perfecte eyeliner

  1. Ik gebruik alle dagen eyeliner. Tips heb ik niet :p

    Like

  2. Pingback: Eyeliner pen Catrice | aboutbeautyfashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s